να κανω και εγω μια ερωτηση τι υπολογιζετε πρεπει να ειμαστε εκει απο τις 8 η μπορουμε να ειμαστε και στις 9-10 απ οσο γνωριζω θα μοιραστουν 500 σ ε συλλεκτες και 500 σε εμπορους.
Το καλυτερο φιλε μου ειναι να εισαι εκει απο τις 5 το πρωι για να πιασεις σειρα και να εισαι σιγουρος
Η κινητοποιηση αναμενεται μεγαλη!!!
Φίλε xmac δυστυχώς από ένα θα δώσουν στον καθένα όπως έγινε και στα ασημένια, άμα μπορείς φέρε όσους έχουν αστυνομική ταυτότητα να περιμένουν μαζί μας έξω από την τράπεζα. Φαντάσου θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ και ας έχω χαμηλό οξυγόνο αίματος, γιατί δεν θέλω να το χάσω
Ετσι ειναι. Οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο. Και ειδικα αν εχουν διαφοερετικο επιθετο στην ταυτοτητα για να μην φαινεται συγγενεια, ακομα καλυτερα! Κι για να θολωσουν ακομα περισσοτερο τα νερα, ας μη μιλανε μεταξυ τους στην ουρα και να το παιζουν αγνωστοι! Ετσι δεν θα υπαρξουν και μουρμουρες απο κανεναν!
Ειδικα στην περιτωση σου φιλε Han, θα μπορουσες να παρεις και καποια ιατρικη βεβαιωση η αν εχεις κανενα ιατρικο μηχανημα για να εξυπηρετηθεις κατα προτεραιοτητα!
Όσοι έχετε εγκύους, υπερήλικες, ανάπηρους, αρρώστους κλπ στην οικογένεια, πάρτε τους μαζί σας. Θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα...
Ετσι ειναι. Το εχουμε ξαναπει. Γεροι και γριες επιβαλλεται να ερθουν και να στηθουν στην ουρα. Πρωτον, ετσι και αλλιως ξυπνανε πολυ πρωι. Δευτερον εχουν συνηθισει απο ικα, δημοσιο, τραπεζες και λοιπες υπηρεσιες και δεν παθαινουν τιποτα οσο εξασθενημενοι και να φαινονται. Αν εχουν δε, και τρεμαμμενα χερια η ερθουν με κανενα Π για να φαινεται οτι δεν μπορουν να στεκονται πολυ ωρα ορθιοι, το τελειο!!!
Και οι εγκυες πολυ σωστα φιλε sac μπορουν να κανουν εξαιρετικη δουλεια! Και μαλιστα οσο μεγαλυτερη η κοιλια, τοσο το καλυτερο! Εχουν και προτεραιοτητα εναντι και της προηγουμενης κατηγοριας! Αν μπορουν να εχουν και κανενα μικρο παιδακι μαζι τους ακομα καλυτερα! Ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα εξυπηρετηθουν κατα προτεραιοτητα και ενδεχεται μαλιστα να παρουν και δευτερο νομισμα, γιατι οπως και να το κανουμε μια συμπονοια την προκαλουν.
Ολοι στον αγωνα για το μεροκαματο λοιπον! Δεν ειναι ευκολη η ζωη!
Απλα ελεινο...
Γιατι ελεινο dionisisx? Για αλλους ειναι τροπος ζωης!