vaspyr21
|
|
« Απάντηση #960 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 11:08:32 μμ » |
|
εγω που μενω Καλαματα και εχουμε Τραπεζα Ελλαδος θα το εχουν στειλει γιατι στη φορμα παραγγελιας εβαλα να το παρω απο την τραπεζα,τι γινετε πρεπει να παρω αυριο τηλ. η να παω στη τραπεζα τηλ το πρωι πριν πας! Σε ευχαριστω πολυ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #961 στις: Σεπτέμβριος 10, 2013, 05:51:03 πμ » |
|
Βασίλη καλορίζικο. Προσεκτικά αυτή τη φορά, όχι πολλές μετακινήσεις, μη ξανασπάσεις την κάψουλα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
Han
|
|
« Απάντηση #962 στις: Σεπτέμβριος 10, 2013, 11:30:02 πμ » |
|
Σε επικοινωνία που είχα πάντως με την τράπεζα μου είπαν ότι από την στιγμή που έχει εγκριθεί σε κάποιον να παραλάβει έναν Σωκράτη , έχεις ένα χρόνο διορία μέχρι να πας να το πάρει . Κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι έχεις μόνο τρεις μέρες μέχρι να πας να το πάρεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #963 στις: Σεπτέμβριος 10, 2013, 11:38:01 πμ » |
|
1 χρόνο φίλε μου φαίνεται δύσκολο ......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #964 στις: Σεπτέμβριος 10, 2013, 12:45:00 μμ » |
|
καλημέρα. εμένα μου έστειλαν το email την Παρασκευή, και οταν τους ρώτησα μέχρι πότε μπορώ να πάω να το πάρω, μου είπαν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. και με εξουσιοδότηση κανονικά, απλώς θέλουν εκτυπωμένο το email της επιβεβαίωσης. τώρα δεν νομίζω ότι αν αργήσεις και λίγο θα το δώσουν αλλού....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Han
|
|
« Απάντηση #965 στις: Σεπτέμβριος 10, 2013, 12:55:52 μμ » |
|
και εμένα δύσκολο μου φάνηκε , αλλά έβαλα τρία διαφορετικά άτομα από άλλα νούμερα και πήραν τηλέφωνο και η απάντηση ήταν η ίδια σε όλους μας. Σίγουρα πάντως όσο πιο γρήγορα το πάρεις τόσο το καλύτερο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #966 στις: Σεπτέμβριος 10, 2013, 02:11:16 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #967 στις: Σεπτέμβριος 10, 2013, 02:46:39 μμ » |
|
Σωστή κίνηση Βασίλη. Πες τους αντί για σοκολατάκια ή ποτό να σου φέρουν ενα Πυθαγόρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #968 στις: Σεπτέμβριος 10, 2013, 03:17:10 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #970 στις: Σεπτέμβριος 10, 2013, 03:22:03 μμ » |
|
βασιλη εκτυπωσε το ε μαιλ που σου εστειλαν,και πηγενε να πληρωσεις. Απο την στιγμη που πληρωνεις ειναι κατοχυρωμενο,εαν γινει κατι θα στειλουν ε μαιλ η θα παρουν τηλ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #971 στις: Σεπτέμβριος 10, 2013, 03:22:45 μμ » |
|
Σε επικοινωνία που είχα πάντως με την τράπεζα μου είπαν ότι από την στιγμή που έχει εγκριθεί σε κάποιον να παραλάβει έναν Σωκράτη , έχεις ένα χρόνο διορία μέχρι να πας να το πάρει . Κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι έχεις μόνο τρεις μέρες μέχρι να πας να το πάρεις.
Η κυρία που είναι στο γκισέ μου είπε πως έχεις διορία δέκα μέρες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #973 στις: Σεπτέμβριος 10, 2013, 06:11:47 μμ » |
|
Οποιος παίρνει έγκριση πηγαίνει την επομένη ή την μεθεπομένη, με το e-mail που πήρε στην Τράπεζα, και το πληρώνει για να το πάρει. Είναι άκαιρο και περιττό να ρωτά κάποιος μέχρι πότε έχει προθεσμία να το πάρει. Θανάσης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #974 στις: Σεπτέμβριος 10, 2013, 07:08:44 μμ » |
|
Οποιος παίρνει έγκριση πηγαίνει την επομένη ή την μεθεπομένη, με το e-mail που πήρε στην Τράπεζα, και το πληρώνει για να το πάρει. Είναι άκαιρο και περιττό να ρωτά κάποιος μέχρι πότε έχει προθεσμία να το πάρει. Θανάσης.
+100000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|