μαρινα μου... στο εβαυ ομως υπαρχουν και αλλα πραγματακια...!
πολλες φορες πιανουν κοτσους ανηδεους εκει... με προσφατο πραδειγμα ενα τετοιο 30ρι που πουληθηκε 75$...
ο πωλητης αμερικανος... ειχε ταλιρο θηρεσιας στα 250 ευρω.. και ηταν και παο τα καινουργια.. οταν εδω πουλιωνταν καπου 20 ευρω... και ταλιρο ελληνικο του 1875 στα 205$.... και σε χαμηλη κατασταση... ασχετα αν το αναφερε VF... ουτε κατα διανοια δεν ηταν.... και στην κατασταση αυτη που ηταν πραγματικα ειναι φτηνο!
κοντα στο ασημι του!
ετυχε και επιασε πωλητη στο 30ρι... και αν ποτε του δει τι παιζει.. θα κλαιει... οπως εκανα κι εγω οταν πρωτομπηκα στο ιντερνετ... με τις τιμες που αγοραζα απο την ντοπια αγορα στο μερος μου....
τωρα.. υπαρχουν και μουφες χτυπηματα στο εβαυ! δυστυχως! ειτε για ανεβασμα τιμης ειτε για να μην φυγει το νομισμα, χαρτονομισμα ή οτιδηποτε αλλο χαμηλα! Φυσικα απαγορευετει και απο το εβαυ... αλλα ειναι κοινο μυστικο αυτο... δυστυχως.. δεν γινεται τιποτα! αντε να το αποδειξεις...
δεν το κανουν ολοι... προς θεου... αλλα... με ολα αυτα.. σιγουρα αμφισβητειτε το νουμερο που βγαζει σαν μεσος ορος...
εγω πχ.. εχω δει τρελλες τιμες και στο 20ρικο του 1960! αν ισχυαν λες να μην πουλουσα εστω και στην μιση τιμη;; οπως και ολοι μας...
υποψιν... δεν θελω ουτε στο ελαχιστο να αποκαρδιωσω τον φιλο που εχει τα νομισματα.. απλα πρεπει να γνωριζει οτι δεν εχει και κατι σπανιο ή ακριβο.... ουτε πιανουν και πολλα τα νομισματα του... αν ειναι κυκλοφορημενα!
τωρα.. αν το 30ρι που εχει.... ειναι απο το πολυ σπανιο που βραφει πανω ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΝ.... παμε αλλου...