pinguinos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« στις: Φεβρουάριος 14, 2013, 08:02:23 μμ » |
|
γεια σας παιδια ειμαι ο παναγιωτης 40 χρονων και ειμαι συλλεκτης μουσικων οργανων ανα τον κοσμο. με το καλο να γνωριστουμε. εβαλα και μια λιρα της πεθερας μου προς αναγνωριση στην αντιστοιχη ενοτητα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 14, 2013, 08:04:54 μμ » |
|
Καλως ηρθες στην παρεα μας Παναγιωτη Α ρε τυχερε ...πεθερα μαλαμα εκανες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
GERY
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Όταν ξέρεις να χάνεις, κερδισμένος είσαι πάλι.!!
|
|
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 14, 2013, 08:10:58 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 14, 2013, 08:15:00 μμ » |
|
Μόνο λίρα η πεθερά; Πάτα πόδι και ζήτα πεντόλιρο Παναγιώτη. Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
SYMEOU13
|
|
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 11:38:22 πμ » |
|
Καλως ηρθες Παναγιωτη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 11:52:57 πμ » |
|
Το αποπηρατε τον ανθρωπο παλιοπαιδα ::)Δεν θα θελει να ξανακουσει για λιρες ποτε στην ζωη του
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 03:13:08 μμ » |
|
Γιάννη μου, "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω". Δες τί έγραψες στο άλλο ποστ: "Φιλε μας αν μπορεις βαλε φωτο απο κοντα του δικου σου νομισματος για να σου πουμε με σιγουρια τι εχεις!Αν ζεις φυσικα".
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 03:15:41 μμ » |
|
Γιάννη μου, "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω". Δες τί έγραψες στο άλλο ποστ: "Φιλε μας αν μπορεις βαλε φωτο απο κοντα του δικου σου νομισματος για να σου πουμε με σιγουρια τι εχεις!Αν ζεις φυσικα".
Δυστυχως φιλε μου δεν εχεις την αισθηση του χιουμορ :-\Ασφαλως και αστειευομαι στο προηγουμενο ποστ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 03:19:10 μμ » |
|
Εσυ Αθανασιε μαθε να γραφεις πρωτα σωστα .... ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον μπαλετο λεμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 03:25:11 μμ » |
|
Δυστυχως φιλε μου δεν εχεις την αισθηση του χιουμορ :-\Ασφαλως και αστειευομαι στο προηγουμενο ποστ! Μη θυμώνεις! Μ' αυτή την αίσθηση σου έγραψα. Δε βλέπεις; Ο άνθρωπος δεν ξαναμπήκε. Ο κοντοχωριανός το κατάλαβε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 03:44:44 μμ » |
|
Δυστυχως φιλε μου δεν εχεις την αισθηση του χιουμορ :-\Ασφαλως και αστειευομαι στο προηγουμενο ποστ! Μη θυμώνεις! Μ' αυτή την αίσθηση σου έγραψα. Δε βλέπεις; Ο άνθρωπος δεν ξαναμπήκε. Ο κοντοχωριανός το κατάλαβε. Που να καταλαβει τετοια ο Μπακαουκας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 08:05:13 μμ » |
|
Πολυ με μπερδευετε εσεις οι ΒΟΡΕΙΟΙ!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
edipsos68
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 10:08:03 μμ » |
|
Καλως ηρθες και απο εμενα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 15, 2013, 10:09:40 μμ » |
|
Καλως ηρθες και απο εμενα
Κουνα του και το μαντιλι γιατι δεν βλεπω να τα ξαναλετε Η πεθερα του εκοψε την συνδεση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|