δες που πρεπει να εστιασεις..
εκει κατι μαλλον δεν παει καλα.. αλλα δεν μπορω να το ξερω με σιγουρια...
το σημειωμενο ως 1.... ισως και να υπαρχει... στο νομισμα..
το 3 και 6 .... ισως ειναι ξεγελασμα του φακου.. και ειναι σκονη κι οχι σημαδακι...
στο 5... το αρχικο νομισμα ειναι καθαρο... το αλλο εχει σημαδακι... εκτος του χαλασματος..
βασικα ειναι τα 4 και 7..... το 4 εχει 2 γρατσουνιτσες.. που δεν τις βλεπω στο αλλο... να ειναι παιχνιδι του φακου;;
το 7 δεν φαινεται.. μιας και κοβεται η φωτο!
αν ειναι ζητα του νεα φωτο ομοκληρη.. και καλυτερα φωτογραφισμενο το νομισμα.. καθαροτερο!
υπαρχει μια περιπτωση να χαλασε... αν με την βροχη ειχε προβλημα ο φακελος... κι αν καποιος πηγε να γραψει πανω... ποιος ξερει.... αυτο το λεω γιατι μου ηρθε καρτα χριστουγεννων.. μετα κι απο τα φωτα...., ειχε βραχει και ξαναστεγνωσει... ειχε παρει χρωμα αλλο ξενο φακελλο που ηταν μαζι και βραχηκαν... (ο αλλος φακελλος ηταν κοκκινος!), και η καρτα μου ηρθε σε αθλια κατασταση! οποτε..
στο πλαστικο φακελακι το ειχες κλειδωσει να μην φευγει το νομισμα ετσι;; μην τυχον και ηταν λιγο ατσουμπαλη η μεταφορα απο ταχυδρομειο σε ταχυδρομειο... (μην το ψαξεις.. δεν αναλαμβανουν ευθυνη...).
βασικο ειναι να δουμε αν ειναι παντως το ιδιο νομισμα..
ελπιζω κι αλλοι να βοηθησουν... που εχουν αετισια ματια μιας κι εγω ειναι διοπτροφορος! χαχαχαχα