Δεν πειραζει Ηλια θα τον κανεις να ματωσει(οικονομικα) τον Γιωργη την αλλη φορα.Μα καλα θα τρελλαθουμε η εγω ειμαι τελικα ρομαντικος μεχρι βλακειας?Δηλαδη δεν υπηρχε διαυλος επικοινωνιας για να αποσυρθει ο ενας η ο αλλος και να το κτυπησει αυτος που δεν το ειχε καθολου η αυτος που το ειχε περισσοτερο αναγκη?Επρεπε ντε και καλα να γινει μονομαχια μεχρι θανατου?Συζητουσα με ενα παιδι απο εδω- πριν λιγες μερες-που το θεωρω ντομπρο και φιλο μου και ας μην εχουμε μιλησει ουτε στο τηλεφωνο για ενα μονολεπτο που κυκλοφορουσε καπου να μου πει την γνωμη του και οταν μου ειπε οτι θα το κτυπησει και αυτος δεν διανοηθηκα καν να κανω εστω ενα κτυπημα γιατι αν το ηθελε πολυ πιθανα να τον οδηγουσα σε μεγαλυτερα ποσα απο αυτα που πιθανα να διεθετε.Δεν ξερω ρε παιδια δεν ειμαι αυτης της νοοτροπιας και δεν μπορω να την καταλαβω.Μαλλον ειμαι βλαξ.Ζητω συγγνωμη για την παρεμβαση
Με το Γιώργο φίλτατε δεν μιλάω για τέτοια θέματα και το pm ότι θα το κτυπήσει μου το έστειλε αφού είχα σηκώσει το τάληρο που πήρα.
Ο Λεώ που τα λέμε στη λέσχη μου είπε για ένα νόμισμα που ενδιαφέρεται και το παρακολουθούσα και εγώ, αμέσως του είπα ότι δεν θα το κτυπήσω.
Εαν όμως ήταν τίποτα σπάνιο που θα έκλεινα τρύπα θα του έλεγα συγνώμη Λεώ θα το κτυπήσω αλύπητα.
Δεν συνηθίζω να μιλάω για τα νομίσματα που ενδιαφέρομαι, αν μου μιλήσει όμως κάποιος θα του πω στα ίσια εαν με ενδιαφέρει ή όχι.
Το νήμα το ξεκίνησα γιατί ήξερα ότι το βλέπουν όλοι το νόμισμα δεν σκέφθηκα καν να δω ποιός ενδιαφέρεται για να το πάρουμε κοψοχρονιά, δεν μπορούμε άλλωστε γιατί το έβλεπε όλη η Ελλάδα.
Αυτή τη στιγμή παίζει κάπου στο internet μία δεκάρα Γεωργίου δύσκολη ημερομηνία και σε καλή κατάσταση (πάλι πληροφορία δίνω).
Δεν πάει να μου πει ο Θεός ο ίδιος ότι ενδιαφέρεται εγώ θα την πάω εκεί που έχω υπολογίσει.
Αυτά έχει το άθλημα φίλε μου.
ΥΓ. Με ρομαντισμούς συλλογή δεν φτιάχνεται.