LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 09:25:26 μμ » |
|
Γιωργο ο καθε ενας μαζευει οτι του αρεσει ξερωντας η οχι εινσι μερακι η οπως θες πεστο. Αν καποιος θελει 5 λεπτα του 33σε ms 64 και οχι του3 6 σε φινε δικο του θεμα
Κλεινωντας θελω να πω οτι το κομματι αυτο ειναι ξεχωριστο και ο ηλιας εξηγησε τους λογους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 09:33:45 μμ » |
|
Έτσι είναι Λεωνίδα, το ξέρω. Απλά νομίζω ότι έχουμε αρχίσει να χάνουμε τον προσανατολισμό μας (συλλεκτικά). Βλέπω νέους συλλέκτες τους οποίους το πρώτο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι το ms 62 και το au 55. Από ιστορία και βιβλία λίγα πράγματα.
αν λες για μενα φιλε μου τα περισσοτερα που εχω δεν εχουν καν βαθμο,,,ναι νεος ειμαι και μαθαινω και τα βαζω στο μυαλο μου σαν σφουγγαρι ,,,και αν μου αρεσει καποιο το παιρνω,,,,αλλα ειτε το θελετε ειτε οχι οι βαθμοι οι μεγαλοι σημαινει οτι ειναι και πιο ωραιο το νομισμα,,,,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 09:35:49 μμ » |
|
Γιωργο ο καθε ενας μαζευει οτι του αρεσει ξερωντας η οχι εινσι μερακι η οπως θες πεστο. Αν καποιος θελει 5 λεπτα του 33σε ms 64 και οχι του3 6 σε φινε δικο του θεμα
Κλεινωντας θελω να πω οτι το κομματι αυτο ειναι ξεχωριστο και ο ηλιας εξηγησε τους λογους
δυσκολο δυσκολο εγω ξερω οτι πριν απο καιρο μασουρια πολλα πηγαν στην Κρητη(οχι στον Γιωργο)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 09:37:28 μμ » |
|
Γραψατε τεσσερεις σελιδες για μια δραχμη του Κων|νου. Ευτυχως εχουν συμβει και χειροτερα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 09:40:42 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 09:41:19 μμ » |
|
Από το τι ζώδιο έιμαστε πολύ καλύτερο θέμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 09:44:06 μμ » |
|
Από το τι ζώδιο έιμαστε πολύ καλύτερο θέμα.
Παρεμεφερες .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 09:46:01 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geoval
|
|
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 10:51:20 μμ » |
|
Έτσι είναι Λεωνίδα, το ξέρω. Απλά νομίζω ότι έχουμε αρχίσει να χάνουμε τον προσανατολισμό μας (συλλεκτικά). Βλέπω νέους συλλέκτες τους οποίους το πρώτο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι το ms 62 και το au 55. Από ιστορία και βιβλία λίγα πράγματα.
αν λες για μενα φιλε μου τα περισσοτερα που εχω δεν εχουν καν βαθμο,,,ναι νεος ειμαι και μαθαινω και τα βαζω στο μυαλο μου σαν σφουγγαρι ,,,και αν μου αρεσει καποιο το παιρνω,,,,αλλα ειτε το θελετε ειτε οχι οι βαθμοι οι μεγαλοι σημαινει οτι ειναι και πιο ωραιο το νομισμα,,,, Φίλε tom σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα εσένα. Αυτά που είπα είναι μια γενική παρατήρηση. Ούτε βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω απ'αυτήν την ιστορία με τους βαθμούς γιατί και εγώ τελευταία έχω αρχίσει να τρελαίνομαι με τα σλαμπαρίσματα και τους βαθμούς.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 11:57:04 μμ » |
|
Γραψατε τεσσερεις σελιδες για μια δραχμη του Κων|νου. Ευτυχως εχουν συμβει και χειροτερα
τι σε χαλασε δεν μπορω να καταλαβω?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 11:58:34 μμ » |
|
τι σε χαλασε δεν μπορω να καταλαβω? Η θεωρεια του Γιωργου για τα μασουρια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουάριος 13, 2013, 12:00:00 πμ » |
|
δυσκολο δυσκολο εγω ξερω οτι πριν απο καιρο μασουρια πολλα πηγαν στην Κρητη(οχι στον Γιωργο) να το βρεις ειναι ευκολο να βγει μεγαλος βαθμος ειναι το δυσκολο μασουρια πολλα και εγω απο μασουρι διαλεξα καποιες αλλες αλλα σιγα μην βγουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Αντζυ
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #58 στις: Απρίλιος 23, 2013, 01:56:57 μμ » |
|
γεια σας. εχω κι εγω καποιες δραχμουλες απο το 1954 του παυλου εως κ 1973 του κωνσταντινου. ξερει καποιος να μου πει κι εμενα κατι για αυτα ας πουμε αξια κ τετοια? ευχαριστω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #59 στις: Απρίλιος 23, 2013, 01:59:08 μμ » |
|
γεια σας. εχω κι εγω καποιες δραχμουλες απο το 1954 του παυλου εως κ 1973 του κωνσταντινου. ξερει καποιος να μου πει κι εμενα κατι για αυτα ας πουμε αξια κ τετοια? ευχαριστω.
καλως ηλθες αντζυ! βγαλε τα μια φωτογραφια και ανεβασε τα στην online εκτιμηση και θα μαθεις οτι ζητας..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
|