warrior
|
|
« Απάντηση #345 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:58:04 μμ » |
|
Παρακάτω σας έχω ανεβάσει ένα δοκίμιο το οποίο αποτέλεσε, απο την 1η στιγμή που το είδα στον κατάλογο, στόχο να μπεί στην συλλογή μου. Και πριν λίγες μέρες το όνειρο μου αυτό, έγινε πραγματικότητα. Μία απο τις top 5 πιο καλαίσθητες τηλεκάρτες που έχουν εκδοθεί ποτέ από τον ΟΤΕ. Η Ακροκόρινθος...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #347 στις: Μάρτιος 25, 2014, 01:03:21 μμ » |
|
μπράβο Μάνο....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #348 στις: Μάρτιος 25, 2014, 01:04:23 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #349 στις: Μάρτιος 25, 2014, 01:05:29 μμ » |
|
μπράβο Μάνο....
Ευχαριστώ Δημήτρη. Την έψαχνα πάρα πολύ καιρό και τελικά, με βρήκε εκείνη...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #350 στις: Μάρτιος 25, 2014, 01:07:06 μμ » |
|
Και μία τελευταία με το τσιπάκι: Εννοείται πως θα μπεί πρώτη-πρώτη στο κομμάτι της συλλογής μου με τα δοκίμια και τις δοκιμαστικές τηλεκάρτες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
THANEFST6
|
|
« Απάντηση #351 στις: Μάρτιος 25, 2014, 03:06:48 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #352 στις: Μάρτιος 25, 2014, 05:15:09 μμ » |
|
Ευχαριστώ Θανάση. Είναι πραγματικά δυνατό κομμάτι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #353 στις: Μάρτιος 25, 2014, 05:18:45 μμ » |
|
καλοριζικο μανωλη!!!τελικα το αποκτησες,ξερω ποσο πολυ το ηθελες!!! παρα πολυ ομορφο,να σαι καλα να το χαιρεσε!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #354 στις: Μάρτιος 25, 2014, 05:28:06 μμ » |
|
καλοριζικο μανωλη!!!τελικα το αποκτησες,ξερω ποσο πολυ το ηθελες!!! παρα πολυ ομορφο,να σαι καλα να το χαιρεσε!! Ευχαριστώ Δώρα! Τα είχαμε πεί και ήξερες πόσο την ήθελα. Ερωτας τρελός! Πλέον λοιπόν, την κοιτάω κρατώντας την στο χέρι μου και όχι κρατώντας τον κατάλογο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #355 στις: Μάρτιος 25, 2014, 09:35:57 μμ » |
|
Οταν πέρυσι τον Φεβρουάριο άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα, δεν περίμενα ότι θα είχε μέσα σε 13 μήνες, ξεπεράσει τις 10.000 αναγνώσεις (τους 3 περίπου ήταν ανενεργό ουσιαστικά). Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες για αυτό το επίτευγμα.
Οταν μπήκα στην παρέα του Στεκιού, το κομμάτι 'Τηλεκάρτες' ήταν στην αφάνεια. Πλέον έχουμε καταφέρει και το έχουμε ξαναζωντανέψει. Υπάρχουν μέλη με μεράκι και αγάπη για την τηλεκάρτα, ένα από τα πιο παρεξηγημένα συλλεκτικά είδη. Νομίζω πως αξίζει σε όλους του 'τηλεκαρτάκιδες' ένα μεγάλο μπράβο.
Και προσωπικά να γράψω ένα ευχαριστώ προς όλους αυτούς που μέσα από τα post τους με έμαθαν πράγματα που αγνοούσα για την τηλεκάρτα και με έκαναν καλύτερο συλλέκτη. Να είστε όλοι καλά. Καλή μας συνέχεια!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
THANEFST6
|
|
« Απάντηση #356 στις: Μάρτιος 25, 2014, 09:51:00 μμ » |
|
Μανώλη συγχαρητήρια για το σκορ
Συνεχίζουμε γερά να ξαναφέρουμε το ενδιαφέρον εκεί που ήταν χωρίς όμως υπερβολές και παραλογισμούς. Ας μείνουν απο έξω αυτοί που ρήμαξαν το συλλεκτικό ενδιαφέρον για τη Τηλεκαρτα και να συνεχίσουμε απο εδώ μέσα μόνο όσοι θελουμε να ασχοληθούμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #357 στις: Μάρτιος 26, 2014, 10:17:32 πμ » |
|
Μανώλη συγχαρητήρια για το σκορ
Συνεχίζουμε γερά να ξαναφέρουμε το ενδιαφέρον εκεί που ήταν χωρίς όμως υπερβολές και παραλογισμούς. Ας μείνουν απο έξω αυτοί που ρήμαξαν το συλλεκτικό ενδιαφέρον για τη Τηλεκαρτα και να συνεχίσουμε απο εδώ μέσα μόνο όσοι θελουμε να ασχοληθούμε.
Θανάση δεν το βλέπω σαν σκόρ, αλλα σαν επιβράβευση. Και όχι τόσο για τον κόπο και τον χρόνο μου, αλλα κυρίως για το μεράκι μου και την αγάπη μου προς τις τηλεκάρτες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #358 στις: Μάρτιος 29, 2014, 12:19:00 πμ » |