pepos
|
|
« στις: Ιανουάριος 19, 2013, 09:24:53 μμ » |
|
Μία συμπαθητική πεντάρα '38 που πήρα. Εύκολο νόμισμα αλλά μου άρεσε στο μάτι εκτός βέβαια από τις πρασινίλες. Είναι σε κουτί PCGS AU58. Κρίνετε ότι αξίζει να σπάσει και να πάει για συντήρηση? Θα γράψει κάτι παραπάνω?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 19, 2013, 09:27:10 μμ » |
|
Πολυ ομορφο Ηλια, αλλα νομιζω στον βαθμο του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 19, 2013, 10:02:03 μμ » |
|
Ηλια πολυ ομορφη ειναι , να την χαιρεσε. Γνωμη μου ειναι οτι θελει την βοηθεια της Αμερικης. Επισεις θα σου συνιστουσα να μην το σπασεις εσυ το σλαμπ αλλα να το αφησεις να το σπασουν αυτοι!! Ο λογος? Η ngc ειναι ποιο αυστηρη στα χαλκινα και ενδεχετε να μειωθει και αλλο ο βαθμος. Ενω αν το στειλεις ετσι θα σου βαλουν τον ιδιο βαθμο ξανα. Υ.Γ Μπαγασακο ολα τα καλα τα τσιμπατε εσεις οι Αθηναιοι!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 19, 2013, 10:35:23 μμ » |
|
ηλια πολυ ομορφη!ο θυρεος εναι διπλοκτυπημενος, η εχει μετατοπιση δισκου?ενδιαφερον φαινετε,στην φωτογραφια,το περιγραμμα του θυρεου!γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 19, 2013, 10:40:54 μμ » |
|
ηλια πολυ ομορφη!ο θυρεος εναι διπλοκτυπημενος, η εχει μετατοπιση δισκου?ενδιαφερον φαινετε,στην φωτογραφια,το περιγραμμα του θυρεου!γιαννης.
τα βλεπεις διπλα γιατι δεν φορας τα γυαλια σου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 19, 2013, 10:42:17 μμ » |
|
Μία συμπαθητική πεντάρα '38 που πήρα. Εύκολο νόμισμα αλλά μου άρεσε στο μάτι εκτός βέβαια από τις πρασινίλες. Είναι σε κουτί PCGS AU58. Κρίνετε ότι αξίζει να σπάσει και να πάει για συντήρηση? Θα γράψει κάτι παραπάνω?
παρα πολυ καλο καλοριζικο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 19, 2013, 10:53:59 μμ » |
|
τα βλεπεις διπλα γιατι δεν φορας τα γυαλια σου Κι εγω που τα φοραω ομως .....παλι διπλο τον βλεπω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 19, 2013, 11:04:47 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 19, 2013, 11:08:04 μμ » |
|
Ευχαριστώ παιδιά. Επειδή το είδα και εγώ ως σφάλμα το πήρα. Οι πρασινίλες με χαλάνε λίγο και μάλλον θα το στείλω για συντήρηση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 19, 2013, 11:09:13 μμ » |
|
Ηλια πολυ ομορφη ειναι , να την χαιρεσε. Γνωμη μου ειναι οτι θελει την βοηθεια της Αμερικης. Επισεις θα σου συνιστουσα να μην το σπασεις εσυ το σλαμπ αλλα να το αφησεις να το σπασουν αυτοι!! Ο λογος? Η ngc ειναι ποιο αυστηρη στα χαλκινα και ενδεχετε να μειωθει και αλλο ο βαθμος. Ενω αν το στειλεις ετσι θα σου βαλουν τον ιδιο βαθμο ξανα. Υ.Γ Μπαγασακο ολα τα καλα τα τσιμπατε εσεις οι Αθηναιοι!! Γιώργη από την πρόσφατη του Stack's είναι οπότε η Αθήνα δεν παίζει..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 19, 2013, 11:11:59 μμ » |
|
ειδες αεκαρα,το ατομο εχει παθει μαλακυνση εγκεφαλου,και ας εναι νεος!αλλα ελα?που δεν το παραδεχετε!επειδη τα χωνουν και στο ποδοσφαιρο,και στους τυφλους βασιλευει ο μονοφλαλμος,μας την λεει κιολας!δεν βαριεσαι,αγνοησε τον!χαιρετω την παρεα,και τον φιλο μου!λεωνιδα τον σπαρτιατη!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 19, 2013, 11:20:47 μμ » |
|
Πολύ όμορφη... καλορίζικη. Είναι επικίνδυνη η πρασινίλα... ο Γιώργος στα είπε πολύ σωστά, πρέπει να πάει αλλά άσε αυτούς να το κάνουν. Και μάλιστα με την επισήμανση (DD) για τη διπλή εκτύπωση... πολύ όμορφο... Τα προτιμώ από τα φυσιολογικά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 20, 2013, 12:38:16 πμ » |