Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Ιανουάριος 26, 2026, 01:47:46 μμ
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: 20 ΔΡΑΧΜΑΙ 1876 - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  (Αναγνώστηκε 156 φορές)
KOSTAS17, iceman, lizakos και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Angelos4
Νέος
*
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Ιανουάριος 24, 2026, 04:58:31 μμ »

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα μια εκτίμηση για την κατάσταση του νομίσματος και την άποψή σας για το αν το χτύπημα στην κορώνα μπορεί να ρίξει αρκετά την αξία του νομίσματος .
Προσωπικά το αγόρασα στα 880 πριν περίπου έναν μήνα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καταγράφηκε
rubirosa
Συντονιστής
Χρυσό μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 25, 2026, 08:57:44 μμ »

Καλησπέρα δείχνει  για πολύ ωραίο -εξαιρετικό, όμως πίσω μου φαίνεται ότι είχε γίνει κόλλημα για κόσμημα και μετά αφαιρέθηκε Λύπη
 Κατά την γνώμη μου δώσε το και βάλε μια διαφορά και πάρε ένα χωρίς αυτά τα προβλήματα.
Καταγράφηκε
Angelos4
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 25, 2026, 09:50:27 μμ »

Καλησπέρα δείχνει  για πολύ ωραίο -εξαιρετικό, όμως πίσω μου φαίνεται ότι είχε γίνει κόλλημα για κόσμημα και μετά αφαιρέθηκε Λύπη
 Κατά την γνώμη μου δώσε το και βάλε μια διαφορά και πάρε ένα χωρίς αυτά τα προβλήματα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Καταγράφηκε
digo
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σήμερα στις 09:54:52 πμ »

Καλησπέρα δείχνει  για πολύ ωραίο -εξαιρετικό, όμως πίσω μου φαίνεται ότι είχε γίνει κόλλημα για κόσμημα και μετά αφαιρέθηκε Λύπη

Σαν γενικη αρχη, συμφωνω με τον φιλο rubirosa. Να αποφευγεις τις αγορες νομισματων με προβληματα ως γενικη αρχη και να μην παρασυρεσαι απο μια "ελκυστικη" τιμη.

Με την εκρηκτικη ανοδο του χρυσου ομως, το νομισμα αυτο (6.45 γραμμαρια, 0.900) σημερα 26/1/26 στις 10 παρα πεντε το πρωι, κοστιζει €802.25 ως πολυτιμο μεταλλο και μονον, αρα το πηρες 10% παραπανω απο την τιμη του ως μεταλλο, κατι που θα ηταν απιστευτο αν το εγραφα 2 χρονια πριν.

Το νομισμα εχει θεματα που δεν το κανουν ποθητο, η ελκυστικο για συλλογη. Μπορεις να το κρατησεις ως εχει, απιστοποιητο και να το "ξεχασεις", δηλαδη να βρεις αλλο χωρις προβληματα για να καλυψεις αυτο το κενο στην συλλογη σου, χωρις να ψαξεις να το πουλησεις. Αλλωστε δεν ειναι και τοσο απιθανο σε λιγους μηνες η αξια του σε χρυσο να εχει ξεπερασει και τα €880 που εδωσες.

Αρα σημασια εχει να μαθεις (απο αυτη την αγορα) να αποφευγεις τετοια προβληματικα νομισματα για συλλογη, ιδιαιτερα σε ασημενια η χαλκινα, οπου εκει η τιμη τους ειναι πολυ ξεκαθαρα πολλαπλασια απο την αξια του αργυρου η του χαλκου που περιεχουν. Ειναι δηλαδη ενα λαθος, απο αυτα που κανουμε ολοι στην αρχη αλλα και αργοτερα, που ομως δεν σου κοστισε τιποτε στην ουσια.

Αυτο λεγεται τυχη, μην το επαναλαβεις ομως.  Χαμόγελο
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 09:58:56 πμ από digo » Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement