Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Ιούλιος 01, 2025, 11:44:35 πμ
Σελίδες: 1 [2]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Καλημέρα  (Αναγνώστηκε 640 φορές)
kon/nos, KOSTAS17, SANCHEZ (+ 1 κρυφοί) και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
xristakos84
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 30, 2025, 03:32:06 μμ »

*δεκαπενταρια*
Καταγράφηκε
gemuncey23
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 30, 2025, 04:11:27 μμ »

Τα μηχανήματα της τράπεζας καλώς το περνούσαν αγαπητέ, αφού ελέγχουν την γνησιότητα και όχι την αρτιότητα του τραπεζογραμματίου. Όμως επιμένω να αμφιβάλλω ότι θα γινόταν δεκτό κατά την αγοραία συναλλαγή του. Στα ταμεία επιχειρήσεων εγείρονται ενστάσεις ακόμα και για μικρά σχισίματα!

Οπότε πολύ καλώς που το ξεφορτωθήκατε και μάλιστα σε τιμή εξωπραγματική για την περίπτωση.

Τώρα για το τι ακριβώς είδε ο Γερμανός και το πλήρωσε αδρά, αυτό εμπίπτει στην σφαίρα του.. συλλεκτικού ανεξήγητου!
Καταγράφηκε
xristakos84
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 30, 2025, 05:06:00 μμ »

Κ γω μαγαζί έχω κύριε οπότε κ επιτρέψτε μου να σας πω πως  τουλαχιστον θα ήταν αποδεκτό σε συναλλαγή απ' την στιγμή που το περνά το μηχάνημα μου και αντίστοιχα το δέχεται  και η τράπεζα.Τωρα όσον αφορά τον συμπαθεστατο Γερμανό φίλο μας σίγουρα κάτι εντόπισε κ απ' την άλλη μεριά του εν λόγω τραπεζογραμματιου αν θυμαμαι καλά που σε συνδυασμό με το κόψιμο εκείνο που είχε τον έκανε να το θέλει πολύ.Τι να πω ,περί ορεξεως κολοκυθόπιτα,απ' τη στιγμή που του άρεσε μου άρεσε και εμένα η τιμή τα υπόλοιπα περιττεύουν.
Καταγράφηκε
gemuncey23
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 30, 2025, 11:15:11 μμ »

Τωρα όσον αφορά τον συμπαθεστατο Γερμανό φίλο μας σίγουρα κάτι εντόπισε κ απ' την άλλη μεριά του εν λόγω τραπεζογραμματιου αν θυμαμαι καλά που σε συνδυασμό με το κόψιμο εκείνο που είχε τον έκανε να το θέλει πολύ.

Αν πράγματι ορθώς ενθυμήστε ότι ΚΑΤΙ εντόπισε ο αγοραστής σας στην άλλη (αθέατη για εμάς) πλευρά του χαρτονομίσματος, τότε η υπόθεση περί της συλλεκτικότητας του συγκεκριμένου χαρτονομίσματος μπαίνει σε μια λογική βάση, ανεξαρτήτως κοψίματος. Σημειωτέον ότι ούτε το συγκεκριμένο printer code (Ε022) παρουσιάζει κάποια δυσκολία ανεύρεσης. Είναι ένας πολύ εύκολος κωδικός.

Διότι όπως σας έχω ήδη πληροφορήσει, το συγκεκριμένο κόψιμο (έστω και error cut) δεν δικαιολογεί αφ’ ευατού συλλεκτικό ενδιαφέρον σε επίπεδο σχεδόν.. δεκαπλάσιο την ονομαστικής του τιμής.

Μακάρι να μας είχατε δείξει εξαρχής και την άλλη πλευρά του, μιας και είναι μάλλον δύσκολο -αν όχι αδύνατο- να μας προσδιορίσει ο αγοραστής σας τι ακριβώς εντόπισε, όπως ισχυρίζεστε.

Ή μήπως θα μπορούσε, ώστε να διαλυθεί το μυστήριον!

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 30, 2025, 11:23:50 μμ από gemuncey23 » Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 [2]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement