nsr
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« στις: Ιανουάριος 14, 2013, 11:04:08 πμ » |
|
Χαίρετε κύριοι, Με λένε Τάσο και συλλέγω γραμματόσημα. Από παππού, πατέρα και τώρα πλέον συνεχίζω εγώ. Έχω τον κατάλογο του Scott του 2008 και με αυτόν κάνω τις εκτιμήσεις μου.
Βρήκα το φόρουμ σας μόλις προχθές και είπα να γραφτώ. Σίγουρα έχω πολλές απορίες και θα ήθελα να σας κάνω δίαφορες ερωτήσεις στην πορεία.
Να είσαστε καλά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 14, 2013, 11:16:22 πμ » |
|
καλημέρα nsr. θα τα λέμε εδώ . Και εγώ με γραμματόσημα ασχολούμαι. καλως ήλθες
Βασίλης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 14, 2013, 11:39:39 πμ » |
|
Καλώς ήρθες Τάσο, καλά να περνάς στο Στέκι. Η σχέση μου με τα γραμματόσημα είναι σχέση εντελώς... πως να το πω... εντάσσεται στο πεδίο της λίμπιντο... τέλος πάντων... τα πιάνω με τα δάχτυλα τα γλύφω και... τα κολλάω στο φάκελλο. Μέχρι εκεί... κατά τα άλλα είναι κάτι μικρά χαρτάκια για μένα. Αστειεύομαι φυσικά...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nsr
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 14, 2013, 11:54:09 πμ » |
|
Να είσαστε καλά, εμένα μου τα έδωσε ο παππούς μου όταν ήμουν μικρός ( γύρω στα 10 μου ). Με εντυπωσίαζε να τα κοιτώ και να μαθαίνω να τα βγάζω από τους φακέλους. Έκανα και τις πρώτες απόπειρες ταξινόμησης τότε. Μέχρι την εφηβεία μου είχα τσακώσει όλα του παππού και του πατέρα μου. Μετά κάνει κοιλιά το θέμα. Όμως με έτρωγε τα τελευταία χρόνια "τι να κάνουν αυτά τα γραμματόσημα;" Κάτι σαν παλιμπαιδισμός. Πριν 3 χρόνια έκανα μια επέμβαση στο αχίλλειο τένοντα και έπρεπε να κάθομαι σπίτι. Τότε έριξα πολύ δουλειά και διάβασμα. Ναι τα γουστάρω πολύ τα άτιμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 14, 2013, 12:09:52 μμ » |
|
τα πιάνω με τα δάχτυλα τα γλύφω και...
Πρόστρυχε Καλώς ήρθες στην παρέα μας...ούτε εγώ μαζευω γραμματόσημα. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν, αλλά να...θα με χωρίσει η γυναίκα μου στο τέλος!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 14, 2013, 12:21:48 μμ » |
|
τα πιάνω με τα δάχτυλα τα γλύφω και... τα κολλάω στο φάκελλο. Αστειεύομαι φυσικά... Κωστα για να μην σε δουλευει ο μικρος παρε ενα ζωακι Ειναι ιδανικα για το κολλημα των γραμματοσημων
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 14, 2013, 12:38:42 μμ » |
|
Καλως ηλθες Τασο!!Καλα να περνας στο Στεκι!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 14, 2013, 12:41:23 μμ » |
|
Μπορείς να πάρεις την δική μου...γλύφει συνέχεια, δεν θα σε αφήσει ποτέ ξεκρέμαστο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nsr
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 14, 2013, 12:44:20 μμ » |
|
Καλώς σας βρήκα, από γραμματόσημα κάτι σκαμπάζω, από νομίσματα όμως.... Θα σηκώσω φωτογραφίες στην θεματική των νομισμάτων.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 14, 2013, 12:45:38 μμ » |
|
Έχω πολλές επιλογές... για να τα κολλάω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 14, 2013, 12:51:21 μμ » |
|
Φίλε καλώς ήρθες στην παρέα, για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και αυτός.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 14, 2013, 12:52:32 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 14, 2013, 05:02:49 μμ » |
|
|
|
|