|
epop
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 07:40:22 μμ » |
|
Mμεσα επεσε ο Αντονι. 320 ευρω θα βαλει στην τσεπη ο πωλητης. και η λιρα του ειναι αιθερας.Αχτυπητη λουστρατη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 07:41:59 μμ » |
|
Κατεφτασε το ιππικο βλεπω . Μα για αυτην μιλουσαμε φιλε τρικολοποδη και η δημοπρασια δεν εχει τελειωσει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 08:01:16 μμ » |
|
το τρικολοποδη τι ειναι;
ειναι γνωστη η εφεση μου να φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν,την αλλη φορα παλι το ιδιο θα κανω και δεν θα ξαναπαρω αδεια γιατι ειμαι αντιδραστικο στοιχειο ως ιππικο βοηθειας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 27, 2013, 08:19:19 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
Sroussos
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 28, 2013, 09:09:03 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 28, 2013, 10:31:41 πμ » |
|
αγαπητοι φιλοι,μην πεφτετε συνεχεια στο λαθος της υπερεκτιμισης ενος νομισματος!εχουμε τονισει πολλες φορες,οτι οι χρυσες λιρες αγγλιας(εκτος ωρισμενων ειδικων περιπτωσεων),ακολουθουν τον κανονα των επενδυτικων νομισματων!τωρα αν καποιος συλλεγει για προσωπικη ευχαριστηση,λιρες υψηλων καταστασεων η διαφορετικων νομισματοκοπειων,δεν πρεπει να πεταμε χρηματα που μετα θα το μετανοιωσουμε!οι εμποροι η οι τραπεζες ακολουθουν τον γενικο κανονα,ειτε ειναι εξαιρετικες η ακυκλοφορητες,η τελος αν κοπηκαν σε διαφορετικα νομισματοκοπεια!απο την βικτωρια παλαιας κοπης,οι λιρες γινονται πλεον συλλεκτικες,οπως γραφουν ολοι οι καταλογοι(οπως αναφερουν φυσικα και τις σπανιες!μικρος αριθμος κοπης,διαφορετικες ποικιλιες,προυφ,αναμνηστικες,κλπ).τωρα περι ορεξεως?χαιρετω,γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 28, 2013, 04:04:27 μμ » |