Ηλιαδης προδρ
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« στις: Αύγουστος 25, 2022, 12:45:48 πμ » |
|
Καλημερα ονομαζομαι ηλιαδης προδρομος κ εχβ στην κατοχη μου 5 πινακες του ζωγραφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ...μπορει καπιος να με βοηθησει ...που μπορω να ρωτεισω αν εχουν καπια αξια.....κ αν μπορω καπου να τους πουλησω...ευχαριστω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 25, 2022, 12:36:13 μμ » |
|
Αγαπητε φιλε το μελος μας Loudos Thanos απο Θεσσαλονικη νομιζω οτι ειναι απο τους πιο καταλληλους εδω για να σε διαφωτησει. Εαν ομως θες ανεβασε φωτο στην online εκτιμηση κ ειμαι σιγουρος οτι κ αλλα μελη θα σου πουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
tats16
|
|
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 25, 2022, 02:02:15 μμ » |
|
Πρέπει να ανεβάσεις φωτογραφιες και να αναφέρεις τις καθαρες διαστασεις των έργων . Παντως πρόκειται για ζωγραφο με χαμηλες γενικά τιμες
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 25, 2022, 02:05:52 μμ από tats16 »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Ηλιαδης προδρ
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 26, 2022, 01:44:12 πμ » |
|
Προσπαθω να στειλω τις φωτογραφιες απο τους πινακες...αλλα δεν βγαζω ακρη...μπορει καπιος να με βοηθησει!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 26, 2022, 05:37:31 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
Ηλιαδης προδρ
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 28, 2022, 12:52:57 πμ » |
|
Εκτος απο υπολογιστη...υπαρχει καπιος αλλος τροπος...γιατι δεν εχω!!! Μπορω με το κινητο καπως να τις αναιβασω!! Ευχαριστω για τον χρονο σας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Διηνέκης
|
|
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 28, 2022, 12:19:33 μμ » |
|
Κατέβασε μια εφαρμογή από το Google store που να κάνει picture resize, μετέτρεψε τις φωτό που θέλεις μέσω αυτής της εφαρμογής στο επιθυμητό μέγεθος και μετά ανέβασε τες εδώ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|