|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 09:38:45 μμ » |
|
Για το πρωτο σου δινω 10 ευρω να μου το στειλης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
Achilles777
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 09:46:59 μμ » |
|
Καλησπέρα hrakliotis! Μιας και είσε διαχειριστής θα μπορούσες να μου πεις γιατί εφόσον βάζω τίτλο στο ποστ μου δεν εμφανίζεται; και καταλάθος έκανα και δευτερο ίδιο ποστ αν μπορείς να το σβήσεις. Επίσης αν μπορείς μετονόμασε αυτό το θέμα σε: "Nομίσματα - Λίρες σε δαχτυλίδι και κολιέ!!! Ακούω εκτιμήσεις!!!" Όσο για το νόμισμα περιμένω να ακούσω και γνώμες από αλλούς και θα το σκεφτώ... Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 09:53:09 μμ » |
|
Φιλε μου κατι πρεπει να κανεις με τις φωτο. Το πρωτο οντως ειναι χαμηλης αξιας ,,,το δευτερο το βλεπω για τιμη μετταλου το εχει το βιβλιο 75 δολλαρια σε χφ ειναι 3,22γραμμαρια 22καρατια.την λιρα θα σου πουν οι ειδικοι για ημερομηνια.πιο πολυ απο ολα βλεπω την αλυσιδα ,ειναι 14κ και την βλεπω για 50 εκατοστα γυρω στα 52γραμμαρια ,πες νου αν εχω δικιο? Ολα αυτα φυσικα μην τα λαβεις και πολυ υποψιν σου γιατι ειμαι πολυ νεος....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
Achilles777
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 09:55:26 μμ » |
|
φιλε tom. Εγώ να δεις πόσο αρχάριος είμαι... από μετρήσεις δεν έχω ιδέα. αλλά γιαυτό είμαι εδώ φυσικά! Οι φωτογραφίες τι πρόβλημα έχουν;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 09:57:04 μμ » |
|
Καλησπέρα hrakliotis! Μιας και είσε διαχειριστής θα μπορούσες να μου πεις γιατί εφόσον βάζω τίτλο στο ποστ μου δεν εμφανίζεται; και καταλάθος έκανα και δευτερο ίδιο ποστ αν μπορείς να το σβήσεις. Επίσης αν μπορείς μετονόμασε αυτό το θέμα σε: "Nομίσματα - Λίρες σε δαχτυλίδι και κολιέ!!! Ακούω εκτιμήσεις!!!" Όσο για το νόμισμα περιμένω να ακούσω και γνώμες από αλλούς και θα το σκεφτώ... Ευχαριστώ πολύ! Εγιναν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 09:57:51 μμ » |
|
γραψε λαθος για τις φωτο εγω τις εβλεπα απο τα μυνηματα και τις εβλεπα πολυ μεγαλες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Achilles777
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 10:02:26 μμ » |
|
γραψε λαθος για τις φωτο εγω τις εβλεπα απο τα μυνηματα και τις εβλεπα πολυ μεγαλες
οκ! τις διόρθωσα! Α και ευχαριστώ πολύ δημήτρη!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
diaylosark
|
|
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 10:07:43 μμ » |
|
Το πρωτο φιλε μου εχει πατινα αστερι ,αξιοζηλευτη αλλα ειναι AU ,Tα αλλα τιμη μεταλλου τους ,η αλυσιδα ειναι 14 καρατια οπως γραφει ,το πλαισιο του δαχτυλιδιου δεν ειδα αν γραφει αλλα θελουν σε καθε περιπτωση ελεγχο .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Achilles777
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 10:15:30 μμ » |
|
Το πρωτο φιλε μου εχει πατινα αστερι ,αξιοζηλευτη αλλα ειναι AU ,Tα αλλα τιμη μεταλλου τους ,η αλυσιδα ειναι 14 καρατια οπως γραφει ,το πλαισιο του δαχτυλιδιου δεν ειδα αν γραφει αλλα θελουν σε καθε περιπτωση ελεγχο .
Τι είναι η πατίνα; και το συγκεκριμένο AU είναι πολύ κάτω από MS? (είμαι αρχάριος το είπα )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 10:21:41 μμ » |
|
Η λίρα στο κολιέ είναι λιβανέζικη? Και η άλλη στο δαχτυλίδι δεν είναι γνήσια μάλλον...δεν είμαι και ειδικός, όμως έτσι νομίζω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 10:21:49 μμ » |
|
Η αλυσιδα δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι 14 καρατια γιατι ο κρικος που γραφει 585 ΔΕΝ ανηκει στην αλυσιδα αλλα στην θηκη της λιρας!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 10:23:08 μμ » |
|
Πατινα ειναι το χρωμα που εχει πανω!! ΑΟΥ ειναι κατω του ΜΟΥΣΟΥ ακριβως!! Το νομισμα σου αξιζει κανονικα 5 ευρω ,εχει και ενα χτυπημα σοβαρο στο μαγουλο που του χαλαει ολη την αισθητικη!! Εγω σου δινω αλλα 5 ευρω για το χρωμα που απεκτησε τοσα χρονια , καταλαβες?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 10:23:24 μμ » |
|
Τι είναι η πατίνα; και το συγκεκριμένο AU είναι πολύ κάτω από MS? (είμαι αρχάριος το είπα ) Αρχαριος ξεαρχαριος για κατσε λιγο και διαβασε μην τα θες ολα στο πιατο http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=68.0
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 10:25:42 μμ » |
|
Η αλυσιδα δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι 14 καρατια γιατι ο κρικος που γραφει 585 ΔΕΝ ανηκει στην αλυσιδα αλλα στην θηκη της λιρας!
Σωστο δεν το παρατηρησα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|