Πολύ μεγάλο σου βγήκε το ποστ. Με κινητό με το οποίο μπαίνει το 99%, δεν θα μπουν στο κόπο να το διαβάσουν πολλοί ενώ θέτεις πολλά ωραία ερωτήματα και"τροφή για σκέψη". Έπρεπε να το σπάσεις σε δύο ή καλύτερα σε τρία και να τα ποσταρεις σε δύο τρείς μέρες.
Δεν γνωριζω πως κανω quote ολα τα κομεντ σου δυστυχως οποτε θα σου απαντησω εδω σε ολα.
Δικιο εχεις δεν το σκεφτηκα η αληθεια ειναι το καταλαβα οταν ειδα το μηνυμα σου και μπηκα να δω πως φενεται απο κινητο.
Θα ηθελα πολυ να ακουσω και αλλες αποψεις. Η αληθεια ειναι οτι εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις οντως ειναι ενας τροπος να σιγουρεψεις τι αγοραζεις. Δεν μου περασει ποτε απο το μυαλο οτι καποιος θα ανοιξει την καψουλα. Οποτε απο αυτην την πλευρα οντως δινεις μια ασφαλεια. Προσωπικα βρισκω τα σλαμπς λιγο καπως αλλα ειναι απλα η δικη μου αισθητικη μεν δεν ηξερα οτι υπαρχουν αλμπουμ για αυτα αλλα νομιζω θα προτιμουσα κατι πιο σλιμ και μικρο.(Προφανως δεν προκεται να αλλαξουν τα σλαμπς και δεν θα πρεπε κιολας απλα ισως πχ να προσφεροταν και ενα πιο σλιμ ισως μονο με ενα σειριακο αριθμο και ενα rfid tag ωστε να μπορεις να βρεις τι ειναι.)
Προφανως το να πιστοποιεις νομισματα εχει λογο υπαρξης απλα εχω την αισθηση οτι μερικες φορες υπερχρησιμοποιειται πχ ας πουμε ποιος ο λογος να πιστοποιησω ακυκλοφορητο νομισμα μεταπολιτευσης για να παρει ενα καλο grade απλα και μονο για αυτο. Ενω κυκλοφορουν πολλα μασουρια με ακυκλοφορητα που θα εχουν τον ιδιο βαθμο.