diaylosark
|
|
« Απάντηση #150 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 04:13:43 μμ » |
|
ms 66,25 ειναι ,μην βαζεις παραπανω βαθμο,,αυτο μπροστα τι ειναι; σπασιμο μητρας ;η γρατζουνια απο την κορυφη του φυλλου δεξια και προς τα πανω;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #151 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 04:17:34 μμ » |
|
Στο φυλλο που λες ειναι χτυπημα (καθως επεφτε το ενα νομισμα πανω στο αλλο πρεπει να δημιουργηθηκε) σπασιμο μητρας εχει στο Α του ΛΕΠΤΑ !! Εκει που τελιωνει το Α αρχιζει ενα μικρο σπασιμο μητρα!! Στην φωτο παρακατω διακρινετε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #152 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 04:18:29 μμ » |
|
Καλοριζικο Γιωργο.Στην φωτο δειχνει οτι δεν ειναι ομοιομορφος ο περιγυρος ?Ειναι απο την φωτο ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
diaylosark
|
|
« Απάντηση #153 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 04:18:42 μμ » |
|
Ναι εχει και σπασιμο ,φαινεται ,ζορικο οντως το νομισμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #154 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 04:20:18 μμ » |
|
Γιωργη αυτο το γρεζι στην περιφερεια 9 τι ειναι ;; Προεξοχη ;;;;
Μπραβο πολυ καλο ειναι!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #155 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 04:21:15 μμ » |
|
Απο την φωτο ειναι Δημητρη. Το νομισμα ειναι ακριβως οπως το δικο σου με εξαιρεση το χτυπηματακι εκεινο στο φυλλο και το σπασιμο μητρας που μολις αρχιζε να δημιουργητε!! Μην ξεχνας οτι εχω δει ηδη τρια εδω στο Ηρακλειο. Ολα ειναι αδερφακια μεταξυ τους!! Προεξοχη ειναι Σωτηρη, γρεζι οπως το ειπες. Αντε να φαμε και την εντεκατη σελιδα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #156 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 04:26:18 μμ » |
|
Απο την φωτο ειναι Δημητρη. Το νομισμα ειναι ακριβως οπως το δικο σου με εξαιρεση το χτυπηματακι εκεινο στο φυλλο και το σπασιμο μητρας που μολις αρχιζε να δημιουργητε!! Μην ξεχνας οτι εχω δει ηδη τρια εδω στο Ηρακλειο. Ολα ειναι αδερφακια μεταξυ τους!! Προεξοχη ειναι Σωτηρη, γρεζι οπως το ειπες. Αντε να φαμε και την εντεκατη σελιδα Ομορφα Γιωργη .Το μονο που με χαλα ειναι το <αδερφακια> που αναφερεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heretic77
|
|
« Απάντηση #157 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 04:27:46 μμ » |
|
Θελω και εγωωωω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #158 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 04:29:13 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #159 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 04:30:59 μμ » |
|
Σε χαλα δεν σε χαλα Σωτηρη τα τεμαχια υπαρχουν και οπως ειπε καποιος ειναι εκατονταδες. Ας βολευτουν λοιπον ολοι οι συλλεκτες με ενα καλο φτηνο νομισμα πια!! Προσωπικα ευχαριστω παρα πολυ τον φιλο που μεσολαβησε να ερθει στα χερια μου το παρων νομισμα!! Ευελπιστω δε στο μελλον να βγουν και αλλα στην αγορα να αγορασω ενα γα την γυναικα μου , ενα για το παιδι μου στην τιμη των 150 ευρω και τα δυο!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #160 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 04:33:04 μμ » |
|
Μακαρι αυτο να γινει και σε αλλα νομισματα και να μπορουμε να τα αγοραζουμε πιο ευκολα ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #161 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 04:34:03 μμ » |
|
Σε χαλα δεν σε χαλα Σωτηρη τα τεμαχια υπαρχουν και οπως ειπε καποιος ειναι εκατονταδες. Ας βολευτουν λοιπον ολοι οι συλλεκτες με ενα καλο φτηνο νομισμα πια!! Προσωπικα ευχαριστω παρα πολυ τον φιλο που μεσολαβησε να ερθει στα χερια μου το παρων νομισμα!! Ευελπιστω δε στο μελλον να βγουν και αλλα στην αγορα να αγορασω ενα γα την γυναικα μου , ενα για το παιδι μου στην τιμη των 150 ευρω και τα δυο!! Με πολυ λιγοτερα λεω εγω . Μην αρχισουν να τα πετανε και στους διαιτητες!!!! Και πουσε καλα ειναι γιατι τους εχεις μαζεξει ολους εδω και δεν τσουλουν οι δημοπρασιες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spykat
|
|
« Απάντηση #162 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 05:18:36 μμ » |
|
Eιμαι πολυ στενοχωρημενος!! Μα παρα πολυ στενοχωρημενος!!
Γιατι βρε Γιωργη εχασες στα ζαρια την σελιδα μας;;;; Καποιος ανωριμος ελεγε οτι δεν θα βρω ποτε μου τετοιο νομισμα κατω απο 450 ευρω και διαψευστικε!! Τωρα? Πως θα του το σφυριξουν οτι το εχω στα χερια μου , ειναι 68 παρα γουρουνοτριχα σε βαθμο και στοιχισε το 1/3 απο αυτα που προσπαθει να πουληση!! Ειμαι πολυ στενοχωρημενος , φοβαμε μην του κοπη η ορεξη και αδυνατιση , μην χασει τον υπνο του , 1002 φοβαμε Να το χαιρεσαι herakliotis! Κανε ομως μια μαγκια να γελασουμε. Στειλτο για πιστοποιηση και μετα πουλα το στο φαφλατα στην τιμη που δεσμευτηκε οτι θα αγορασει. Αν θες, αγορασε και μερικα αλλα και κανε ενα πακετακι ετσι. Ευκολο και γρηγορο κερδος. Υποπτευομαι οτι δεν θα αγορασει, αλλα γελιο θα πεσει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #163 στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 05:52:16 μμ » |
|
Καλορίζικο Γιώργη, αν ενδιαφέρεσαι να το δώσεις με κέρδος απιστοποίητο όπως είναι το παίρνω 300€. Έχω μία την παλιά τη δικιά μου μία που πήρα από τον Ποδάρα και μία από τον Βασιλάκη. Ε να μην έχω και μία από εσένα? Η προσφορά είναι ουσίας και δεν κάνω πλάκα. Θα μου πεις τι τα θέλω τόσα νομίσματα, έξυπνος είσαι και καταλαβαίνεις πιστεύω. Αν το μάθει δε αυτός που τα πουλάει πως έφτασε στα χέρια σου νόμισμα με 150€ θα φάει τον κόσμο να μάθει από που το πήρες. Γιατί μάλλον απ' αυτόν δεν έφυγε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|