|
p_floyd1
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 24, 2020, 12:46:35 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kap
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 24, 2020, 12:50:54 μμ » |
|
οχι ακομα αλλα το εχω στο πισω μερος του μυαλου,αν θα το κανω θα ειναι σαν δασκαλος σε ωδειο και οχι σολιστας. μου αρεσει πολυ σαν οργανο,εχω 5 βιολια συνολικα ηλεκτρικα και ακουστικα. εκλεισε και το ωδειο με τον ιο τωρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 24, 2020, 12:51:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΑ..
|
|
|
p_floyd1
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 24, 2020, 12:58:48 μμ » |
|
οχι ακομα αλλα το εχω στο πισω μερος του μυαλου,αν θα το κανω θα ειναι σαν δασκαλος σε ωδειο και οχι σολιστας. μου αρεσει πολυ σαν οργανο,εχω 5 βιολια συνολικα ηλεκτρικα και ακουστικα. εκλεισε και το ωδειο με τον ιο τωρα 5?συλλεκτης ειναι ο βασιλιας των οργανων,θα ηθελα πολυ να μαθω,αλλα δεν εχω καθολου υπομονη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Εν-αντι
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 24, 2020, 01:05:14 μμ » |
|
κατι απο pet shop boys kai bowie...εγγλεζια ειναι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kap
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 24, 2020, 01:08:24 μμ » |
|
5?συλλεκτης ειναι ο βασιλιας των οργανων,θα ηθελα πολυ να μαθω,αλλα δεν εχω καθολου υπομονη [/quote] ο συλεκτισμος σε αυτο ειναι πολυ δυσκολος,εως απαγορευτικος,πρεπει να εισαι κατασκευαστης βιολιων για μπορεσεις να ξεχωρισεις ενα παλιο και την γνησιοτητα του. δυστυχως ειναι πολυ ποιο δυσκολο απο οσο φαινεται και το λεω εγω που στο παρελθον επαιζα πιανο και μπουζουκι,το βιολι ειναι 10 φορες ποιο δυσκολο απο το πιανο και 4 φορες ποιο δυσκολο απο το μπουζουκι ακομα και το κρατημα του δοξαριου που φαινεται κατι απλο θελει κανενα 10ημερο να το μαθεις,τα δαχτυλα μπαινουν σε συγκεκριμενες θεσεις προς το παρον κανω συλογη σε γνωση,δηλαδη βγαζω κομματια 100 χρονων και πισω
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 24, 2020, 01:14:52 μμ από kap »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
p_floyd1
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 24, 2020, 01:21:37 μμ » |
|
κατι απο pet shop boys kai bowie...εγγλεζια ειναι? κι απο Μoby ναι,νησι μονο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
p_floyd1
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 24, 2020, 01:24:42 μμ » |
|
5?συλλεκτης ειναι ο βασιλιας των οργανων,θα ηθελα πολυ να μαθω,αλλα δεν εχω καθολου υπομονη ο συλεκτισμος σε αυτο ειναι πολυ δυσκολος,εως απαγορευτικος,πρεπει να εισαι κατασκευαστης βιολιων για μπορεσεις να ξεχωρισεις ενα παλιο και την γνησιοτητα του. δυστυχως ειναι πολυ ποιο δυσκολο απο οσο φαινεται και το λεω εγω που στο παρελθον επαιζα πιανο και μπουζουκι,το βιολι ειναι 10 φορες ποιο δυσκολο απο το πιανο και 4 φορες ποιο δυσκολο απο το μπουζουκι ακομα και το κρατημα του δοξαριου που φαινεται κατι απλο θελει κανενα 10ημερο να το μαθεις,τα δαχτυλα μπαινουν σε συγκεκριμενες θεσεις προς το παρον κανω συλογη σε γνωση,δηλαδη βγαζω κομματια 100 χρονων και πισω [/quote]ναι,το γνωριζω,επαιζα κιθαρα και πιανο παλαιοτερα,keep practicing
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 27, 2020, 10:13:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
p_floyd1
|
|
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 27, 2020, 10:41:49 μμ » |
|
τι μου θυμισες!!!ντισκομπαλες,στρατοκαστερ κι η τρομερη μελωδια του Oldfield (εντυπωσιακος και πρωτοπορος ο Richard Branson που τον πηρε στην Virgin(και ξεκ@λοθηκε στο χρημᨨ¨))) ) https://www.youtube.com/watch?v=aHRL4FkUq4M
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kap
|
|
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 27, 2020, 10:47:35 μμ » |