ANTONIO1967
|
|
« στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 10:50:22 μμ » |
|
Μια εικονα χιλιες λεξεις ................
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
antvou
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 11:40:30 μμ » |
|
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ.
Δεν πρόκειτε να κάνω εικασία για την βαθμολογία.... σε τέτοιο κομμάτι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 11:43:52 μμ » |
|
Ο φοίνικας είναι πανέμορφος. Αυτός που τον ανακάλυψε και μας έφτιαξε τί είναι;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 11:46:28 μμ » |
|
PL65 είναι το κομμάτι και πολύ θα ήθελα να το δω εκ του σύνεγγυς. Γυρίζει επίσης από NGC ένα τάλιρο Γεωργίου χάρμα οφθαλμών MS63. Είναι ίσως το καλύτερο πεντάδραχμο που έχω δει στη σύντομη πορεία μου ως συλλέκτης. Να το χαίρεται ο φίλος που το έχει. Και μακάρι να μην το αποχωριστεί ποτέ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 11:54:38 μμ » |
|
Πολύ ανοικτό στόμα έχει το πουλί σε αντιπαραβολή με αυτό του e-bay. Αντώνη δώσε εξήγηση στο λαό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
diaylosark
|
|
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 11:54:50 μμ » |
|
PL65 είναι το κομμάτι και πολύ θα ήθελα να το δω εκ του σύνεγγυς. Γυρίζει επίσης από NGC ένα τάλιρο Γεωργίου χάρμα οφθαλμών MS63. Είναι ίσως το καλύτερο πεντάδραχμο που έχω δει στη σύντομη πορεία μου ως συλλέκτης. Να το χαίρεται ο φίλος που το έχει. Και μακάρι να μην το αποχωριστεί ποτέ.
το ταληρο παρακαλω Ηλια αν ειναι δυνατον να το δω ,με ενδιαφερει μια συγκριση με αλλο ισως 1-2 βαθμους λιγοτερο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 11:55:30 μμ » |
|
Το νομισμα φιλοι μου ειναι MS-64....και αφου σας αρεσει τοσο πολυ μπορειτε να δοκιμασετε την τυχη σας στις 9 Ιανουαριου που θα δημοπρατηθει ...εδω https://www.numisbids.com/n.php?p=lot&sid=396&lot=1427
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 11:58:39 μμ » |
|
Πολύ ανοικτό στόμα έχει το πουλί σε αντιπαραβολή με αυτό του e-bay. Αντώνη δώσε εξήγηση στο λαό.
Εχει πολυ ανοιχτο στομα γιατι θα φαει πολυυυυ χρημα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 11:59:01 μμ » |
|
Sorry Τόνυ νόμιζα ότι έβγαλες το νόμισμα ενός φίλου από το Greek Coins. Τα νομίσματα μοιάζουν πολύ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 12:00:14 πμ » |
|
Δεν έχεις άδικο Σωτήρη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 12:04:30 πμ » |
|
το ταληρο παρακαλω Ηλια αν ειναι δυνατον να το δω ,με ενδιαφερει μια συγκριση με αλλο ισως 1-2 βαθμους λιγοτερο Το συγκεκριμένο δεν είναι δικό μου Βασίλη, υπάρχει και ένα σχεδόν δίδυμο (λίγο χειρότερο) από την ίδια παρτίδα που το πήρα εγώ αλλά δεν έχει πάει ακόμη να φορέσει φουστίτσα. Είναι καθ' οδον.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
diaylosark
|
|
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 12:05:59 πμ » |
|
Εχει πολυ ανοιχτο στομα γιατι θα φαει πολυυυυ χρημα. οοοοολα τα λεφτααααααα ενοω το σχόλιο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
diaylosark
|
|
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 12:09:49 πμ » |
|
το ταληρο παρακαλω Ηλια αν ειναι δυνατον να το δω ,με ενδιαφερει μια συγκριση με αλλο ισως 1-2 βαθμους λιγοτερο Το συγκεκριμένο δεν είναι δικό μου Βασίλη, υπάρχει και ένα σχεδόν δίδυμο (λίγο χειρότερο) από την ίδια παρτίδα που το πήρα εγώ αλλά δεν έχει πάει ακόμη να φορέσει φουστίτσα. Είναι καθ' οδον. Ωραια να εχω ενα μετρο συγκρισης καποια στιγμη ,θα το ανεβασεις πιστευω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|