2019-S American Silver Eagle Enhanced Reverse Proof γιατι πωλειται τοσο παρανοικα ακριβα ;
Προσωπικα αν ειχα τα 5000 διαθεσιμα για τετοιου ειδους επενδυσεις θα στρεφομουν σε νομισματα ξενων χωρων.Royal mint πχ.
Δες τι εγινε με την Ουνα, με τα νομισματα του Brexit ακομα ακομα και με το
2019-S American Silver Eagle Enhanced Reverse Proof.
Γιατι ??
Τα ελληνικα συλλεκτικα απευθυνονται αποκλειστικα και μονο στους ελληνες. Αρα μικρη αγορα, αρα δεσμευεις χρηματα τα οποια θα δυσκολευτεις να παρεις πισω. Το ειπαν αλλωστε και οι ανθρωποι που πηγαν στην εκθεση στο Βερολινο. Τα ελληνικα παρεμεναν απουλητα.
Εαν η ΤΤΕ δεν κανει καποιο σοβαρο site να πουλαει τα νομισματα, δεν προκειται να δουμε νεους ανθρωπους να ασχολουνται με αυτα. Εγω οσο και να μου αρεσουν δεν μπορω να κατεβαζω την αιτηση, να την συμπληρωνω, να την στελνω και να περιμενω ποτε θα ερθουν στην τραπεζα να παω να τα παραλαβω ή να μου ερθουν με το ελτα οποτε και αν υπαρχουν.
Καλο χρυσο το τιραζ αλλα δεν σου δινει παντα την αποδοση που θελεις. Γιατι εδω μιλαμε για επενδυση.
Στο 2019-S American Silver Eagle Enhanced Reverse Proof πχ το τιραζ ειναι 30,000 και ομως μεσα σε λιγες ωρες εγινε χαμος, ειχε πεσει το site, και εφτασαν οι εταιριες να σλαμπαρουν ακομα και τα COA. Τωρα το συγκεκριμενο νομισμα απο 65 δολλαρια πωλειτε πανω απο 800 και βαλε.
Αυτα απο εμενα, ελπιζω να μην κουρασα φιλικα Δημητρης.