Θοδωρή μου κερδισμένος θα βγείς όταν πουλήσεις. όχι έτσι.
Από το 2012 μέχρι σήμερα έχω δει αρκετούς ανθρώπους που τα έχουν παρατήσει και μάζευαν ελληνικά νομίσματα.
Είτε γιατί ξενέρωσαν , είτε γιατί άλλαξε η διάθεση τους είτε γιατί όταν προσπάθησαν να πουλήσουν έχασαν περισσότερο από το 50 %.
Να σας ρωτησω και κατι αλλο. Μιας και λεμε συλλεκτικα. Αν αρχίζω εγω και αγοράζω όλα τα 20ρικα του Όθωνα σε οποιαδήποτε κατάσταση , δημιουργω μια τεχνιτή σπανιότητα? Τι είναι σπανιότητα? Μόνο το τιραζ? Προφορά και ζητηση είναι.
Τι πάει να πει τεχνιτή? Όλοι κοροιδεύατε στην αρχή και μετά λέγατε αν το ήξερα θα είχα αγοράσει 3 χρυσές ούνες.
Χαιρω πολυ χαιρόπουλε. Να δω και τώρα πόσοι θα αγοράσετε. Νομίζετε ότι οι Αγγλοι ειναι χαζοι. Αυτα που σκεφτόμαστε εμεις 1 φορα αυτοι τα σκέφτονται 10. Εχετε τα κότσια να το αγοράσετε 20 χιλιάδες ευρω και να περιμένετε μέχρι η τιμή να παει 40?
Κανείς δεν θα το κανει γιατί στα λόγια όλοι ειμαστε καλοί.
Εσεις λοιπόν που τα πιστευετε όλα αυτα και έχετε άποψη χωρίς να είστε στον χορό αφήστε εμενα που έχω μαγαζί και να βλέπω την τάση να ξέρω κατι πολυ μικρό μικρούλη τοσοδούλι παραπάνω τι γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια όταν ήμουν ο μοναδικός ίσως έμπορος που στόκαρα είτε επετειακά πεντόλιρα , είτε επετειακές κασετίνες και τα έβλεπα όλα αυτά. Υπόψην δεν μιλάω μόνο με έλληνες αλλά και με διάφορους Ευρωπαίους.
όταν τον Μάριτο έφερνα τα queen και μετα τα elton John και τα James bond με την Αστον Μαρτιν κανεις δεν ακολούθησε.Οταν είδαν όλοι ότι έχουν τεράστια επιτυχία τρέχανε όλοι να φέρουν να πουλήσουν. Χαίρομαι γιαυτό.
Είναι ακριβώς το ιδιο πράγμα που έκανε ο Βασιλακόπουλος όταν ήταν μόνος του , που έφερνε τα πεντόλιρα κατα δεκαδες και πηγαινα εγω πιτσιρικ'ας και ψώνιζα λίγα λίγα. Το ξέρετε ότι μετά την Αγγλία είμαστε η νο1 χώρα σε χρυσές λίρες και πεντόλιρα?
Την αρχή την έκανε ο Βασίλης και μετα ακολουθησαμε οι υπολοιποι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τεράστια αγορά στηνΕλλάδα. Πριν τα μόνο πεντολιρα που ήξεραν ήταν τα τζούφια του 1887.
Δεν αναφέρω τον Γιώργο τον Κουντουρίδη γιατί δεν ξέρω και δεν θυμαμαι πριν έρθει στην Αθηνα αν εφερνε πεντολιρα η οχι.
Εγω ψωνιζα από τον Βασίλη.
Υποσημείωση σημαντική
Τις 2 ουγγιές queen τον Μάρτιο τις πουλούσα 10 χιλιάδες ευρω. Δεν είδα κανεναν τολμηρό να έρθει να μου χρυπήσει την πορτα αφου θεωρουσε ότι ειναι τεχνιτή σπανιότητα και ότι θα ανέβει η τιμή.
Σε πρόσφατη δημοπρασία στο CC το queen 2 ουγγιές με 50 κομμάτια τιραζ έκλεισε 22.000 ευρω.
Τεχνιτή σπανιότητα δεκτον. Βρείτε μια να αγορασετε τωρα. Βρειτε μου μια να αγορασετε στο ιντερνετ. Βρειτε μια ουνα χρυσή να αγορασετε 2 ουγγιές. Που ειναι βρε παιδια τα κομμάτια?
225 τιραζ ειναι. Όλο και κάποια δεν υπαρχει?