-Επιτρέψτε μου να συνεχίσω να γελάω και να εστιάσω το βλέμμα σε ουσιαστικές παρεμβάσεις.
- Ελπίζω τις επόμενες μενρες να μην αποδειχθεί οτι το έκαναν για λιγοστά ευρώ και για τίποτα περισσότερο ... εκεί θα πέσουν ακόμα πιο χαμηλά και η όλη αι υποστήριξη τους θα χρήζει ανάλυσης
- Ελπίζω, να μην καταλήξουμε ολοι να τρώμε κρέας απο τον σωληνα για να μην ταλαιπωρούμε τα ζώα
Απαντώ καταρχάς στα παραπάνω σχόλια σας:
-Να γελάτε ασταμάτητα όσο θέλετε αγαπητέ. Όταν με το καλό πάρετε ανάσα, προσδιορίσετε αν έχετε την καλοσύνη αυτές τις σχετικές «ουσιαστικές παρεμβάσεις» -όπως τις χαρακτηρίζετε- στις οποίες εστιάζετε το βλέμμα σας..
-Η χρηματοδότηση ενός αγώνα δεν στιγματίζει τις επιδιώξεις του. Ουδέν μεμπτόν αν προκύψει και οικονομικό όφελος.
- Η κατάληξη θα είναι να το τρώμε και ωμό με το αίμα να στάζει (κάποιοι ήδη το κάνουν!).
Και επανέρχομαι στον συλλογισμό μου. Αυτό που πραγματικά ενοχλεί την κοινή (βλέπε συντηρητική) γνώμη, στο ακραίο διάβημα των εν λόγω ακτιβιστριών, δεν είναι η σκηνοθετημένη υπερβολή του. Ενοχλεί η επιλογή τους να είναι.. τρανς και κρεοφάγες!
Δύο εντελώς «αχώνευτα» χαρακτηριστικά για τον συντηρητικό καθωσπρεπισμό και τις επιβεβλημένες απόψεις/συνήθειες των ανθρώπων. Όχι βέβαια όλων. Υπάρχει -έστω κατά τα λεγόμενά σας- ένα 1% που δεν γελάει με την ουσία αναλόγων θεμάτων..
Αν κάποιος αγαπητέ ειλικρινώς σέβεται και συμπονά τα ζώα, η επιλογή της ακρεοφαγίας είναι η μόνη αδιάσειστη απόδειξη.Αν δεν πληρούται η συνθήκη αυτή, οι λοιπές στάσεις και δηλώσεις φιλοζωΐας είναι ελλιπείς και χαρακτηρίζονται από ένα μίγμα άγνοιας, υποκρισιάς, αδιαφορίας, συναισθηματικής ακαμψίας, εγωϊσμού και προφανέστατης εμμονής σε απερίσκεπτα παγιωμένες διατροφικές συνήθειες και ανάλογα πάθη.Αν δύνασθε αγαπητέ, παρακαλώ τεκμηριώστε και επιχειρηματολογήστε κάποια
καλοπροαίρετη ένσταση/αντίλογο στα
επί της ουσίας λεγόμενά μου.
Επαναλαμβάνω:
Η ακρεοφαγία αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη ώστε να θεωρηθεί κάποιος άνθρωπος αληθώς φιλόζωος. Ύψιστη στάση/απόδειξη πως σέβεται και προστατεύει την ζωή εν γένει και συνεπακολούθως, εκτιμά τα ζώα ως ισότιμους συγκάτοικούς του στον πλανήτη.