|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 08:02:43 μμ » |
|
καλησπέρα φίλε μου δε το γνωρίζω αν είναι απάτη,αν ισχύει αυτή η τιμή θα το έπαιρνα να το δοκιμάσω και θα ενημέρωνα και τους υπόλοιπους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ntasaef4
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
si vis pacem, para bellum
|
|
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 08:05:24 μμ » |
|
Όντως, η τιμή είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή... να φανταστείς ότι τα μεταφορικά είναι τα 5πλάσια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 08:12:23 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 08:12:54 μμ » |
|
Οπου ακους για πολλα φρουτα κρατα μικρο καλαθι. Το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι!! Υ.Γ Ξερει κανεις αλλος τετοιες παροιμιες?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
ntasaef4
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 08:16:15 μμ » |
|
Δεν έχω σκοπό να το πάρω...θα περιμένω μπας και το έχει κάποιος και μας πει εντυπώσεις!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 09:23:50 μμ » |
|
αυτα τα εχω λογω δουλειας απο κατι αξεσουαρ.οντως ειναι δυνατο και ας ειναι σα μπαταρια απο ρολοι,τωρα με χρυσαφικα κτλ δε ξερω τι κανει. μηπως να τα βγαλω σε δημοπρασια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 09:43:55 μμ » |
|
Τι ακριβώς προσδιορίζει αυτός ο μαγνήτης χρυσού? Αν είναι χρυσο ένα αντικείμενο? Άντε και πες ότι είναι μετά τι? Θα ψάχνεις να βρεις πόσα καρατία είναι, αφήστε παιδιά αυτα είναι άντε να μη πω και φάω καμία διαγραφή βραδυάτικα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
ntasaef4
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 09:54:04 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 10:07:48 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
jimse
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
End Of An Era
|
|
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 10:10:38 μμ » |
|
ναί κάνει δουλειά θα σου πεί οτι είναι χρυσό. Απλός μαγνήτης είναι αμα δεν κολάει είναι χρυσό 24κ. απο κει και μετά όμως.......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
From Wishes To Eternity
|
|
|
ntasaef4
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 10:27:04 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 10:32:29 μμ » |
|
χαχαχαχαχαχα παιδια... καλο ειναι να το ψαξετε λιγο... αν βαλετε για ψαξιμο τους μαγνητες νεοδυμιου... καπως ετσι.... (καλυτερα στα αγγλικα..), θα σας βγαλει ενα σωρο.. και σε μεγεθη και σε εξευτελιστικες τιμες! καπου ειχε και ενα site κινεζικο που ειχε και πουλουσε... κι επερνες με 1-2 ευρω καμια 50....
λοιπον... ο μαγνητης αυτος λεγεται και super magnet! ειναι οντως παρα πολυ δυνατος!!! εχω 2-3 και τους χρησιμοπειω... στο παιχνιδι που παιζω.... το geocaching... για να κρυβω μαγνητικα κουτακια.... και να τα βρισκουν αλλοι με GPS.. και συντεταγμενες...
Εχω και 2 μπιλιες απο αυτο... που ειτε το πιστευεται ειτε οχι.... περναει και το ξυλο του γραφειο και το γυαλι που εχω απο πανω... (3 ποντοι ξυλο και μισος γυαλι!), αν το βαλω στο χερι μου... περναει η δυναμη του απ οτην αλλη μερια... κτλ... και φαινεται σαν μαγικο.. να κινεις την μπιλια πανω στην παλαμη σου οπως γουσταρεις... χωρις να την αγγιζεις και και τεντωμενη παλαμη.... και φυσικα... και πολλα αλλα...
αν κολλησει σε μαγνητικο μεταλλο... δυσκολα τον βγαζεις....
σαν πολυ ισχυρος μαγνητης θα πιασει τυχον υπολειματα σιδηρου ή αλλου μαγνητικου μεταλλου αν η λιρα ειναι καλπικη... αλλα δεν νομιζω να ειναι και το σουπερ τεστ.... κι αν ειναι δυλαδη χαλκος; κατι αλλο μη μαγνητικο;;
τωρα αν και παλι θελετε ενα πολυ ισχυρο μαγνητη... υπαρχει αλλα θελει να τον βγαλεται... και θελει πολυ προσοχη γιατι μπορει να χτυπησεται.....
που ειναι;;; αληθεια... εχετε παλιους χαλασμενους σκληρους δισκους κομπιουτερ; εκει μεσα εχει... απλα θελει να ξερεις που ειναι και πως να τον βγαλεις (τρελλη δυσκολια του να τον βγαλεις), χωρις να σφαχτεις... απο μονος σου στην προσπαθεια! χαχαχαχα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 10:35:02 μμ » |
|
αν και γνωριζω οτι ειναι ενα πετυχημενο μαλιστα αστειο για το μαγνητακι ψυγειου... οι σουπερ μαγνητες δεν εχουν καμια σχεση..... αν σου κολλησει μαγνητης τετοιος στο ψυγειο... θα δυσκολευτεις πολυ να τον βγαλεις και οταν βγει... ισως να ειναι απο την προσπαθεια σου... το ψυγειο με εκδορες.....
δεν ειναι απλοι μαγνητες!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ntasaef4
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 11:00:19 μμ » |
|
Αρχίζουν να με φοβίζουν αυτοί οι σούπερ μαγνήτες... Τόση δύναμη ε? Ιδέα δεν είχα..ενδιαφέρουσες πληροφορίες πάντως!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|