giorgos.13
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« στις: Ιούνιος 04, 2019, 11:00:05 πμ » |
|
Γεια σας
Θα μπορούσε κανείς να μου πει έγκυρα αν μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση που κάποιος πάει να εξαργυρώσει χρυσές λίρες στην ΤτΕ αλλά χρωστάει στην εφορία;
Ευχαριστώ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 04, 2019, 11:46:28 πμ » |
|
αν σου εχουν κανει δεσμεση λογαρισμου ναι υπαρχει..στο χερι δεν περνεις μετρητο αλλα τα βαζουν σε τραπεζικο λογαρισμο της επιλογης σου επομενως τα χρηματα τα δεσμευθουν..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΑ..
|
|
|
acal
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 04, 2019, 07:53:16 μμ » |
|
..στο χερι δεν περνεις μετρητο ..
Αυτό έχει αλλάξει, παίρνεις κάποια μετρητά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fannis
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 06, 2019, 09:09:05 πμ » |
|
Αυτό έχει αλλάξει, παίρνεις κάποια μετρητά. Ναι ,έχει αλλάξει , το όριο όμως το γνωρίζει κανείς ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris.panagiot
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 06, 2019, 09:41:07 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 06, 2019, 10:31:43 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
acal
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 06, 2019, 05:35:17 μμ » |
|
Αυτό έχει αλλάξει, παίρνεις κάποια μετρητά. Ναι ,έχει αλλάξει , το όριο όμως το γνωρίζει κανείς ? Αυτό άλλαζε σύμφωνα με τα capitals control και το όρια τους. Διαβάζοντας την σχετική σελίδα της ΤτΕ : Για συναλλαγές άνω των 10.000 ευρώ, η τιμή προσδιορίζεται με βάση την τρέχουσα τιμή χρυσού την ώρα της συναλλαγής και το αντίτιμο πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη (απαιτείται βιβλιάριο και IBAN).Δεν γράφει κάτι σχετικό για ποσά κάτω των 10k, ότι δηλαδή πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό και απαιτείται βιβλιάριο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
acal
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 06, 2019, 05:35:56 μμ » |
|
Αυτό έχει αλλάξει, παίρνεις κάποια μετρητά. Ναι ,έχει αλλάξει , το όριο όμως το γνωρίζει κανείς ? Αυτό άλλαζε σύμφωνα με τα capital controls και το όρια τους. Διαβάζοντας την σχετική σελίδα της ΤτΕ : Για συναλλαγές άνω των 10.000 ευρώ, η τιμή προσδιορίζεται με βάση την τρέχουσα τιμή χρυσού την ώρα της συναλλαγής και το αντίτιμο πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη (απαιτείται βιβλιάριο και IBAN).Δεν γράφει κάτι σχετικό για ποσά κάτω των 10k, ότι δηλαδή πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό και απαιτείται βιβλιάριο.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 06, 2019, 05:37:59 μμ από acal »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
steliosan
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 06, 2019, 08:30:46 μμ » |
|
δεν πουλάς τις λίρες λέω εγώ, να εξοφλήσεις και την εφορία μπας και προσλάβουμε κανέναν συμβασιούχο ακόμα..;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 07, 2019, 10:54:37 πμ » |
|
ναι καλο θα ηταν αυτο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fannis
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 07, 2019, 02:23:32 μμ » |
|
Το όριο συναλλαγής ειναι και για την αγορά η πώληση συναλλάγματος ,οχι μονο για πώληση λιρών ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|