CHRIS1964
|
|
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουάριος 15, 2019, 01:44:24 μμ » |
|
Μήπως το παραζαλίσατε ; Το μέταλλο της είναι σωστό ή δεν είναι ; Και πόσο είναι ; Αυτό έχει σημασία. 275 € πιάνει σήμερα. Έλεος.
+1000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουάριος 15, 2019, 02:03:33 μμ » |
|
Μήπως το παραζαλίσατε ; Το μέταλλο της είναι σωστό ή δεν είναι ; Και πόσο είναι ; Αυτό έχει σημασία. 275 € πιάνει σήμερα. Έλεος.
+1000 +700010
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΑ..
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουάριος 15, 2019, 02:36:03 μμ » |
|
Tα συν και πλην δεν τα καταλαβαινω ή ισως εσεις δεν εχετε καταλαβει. Το θεμα ΔΕΝ ειναι ποσο κοστιζει μια χρηση λιρα, αλλα ΑΝ ειμαστε αξιοι να ξεχωρισουμε μια γνησια απο μια πλαστη. Και φυσικα να αποκτησουμε μεσω αυτου περισσοτερη γνωση. Νομιζω;;
Υ.Σ Συναδελφος μαλιστα προτεινε να πληρωσει για πιστοποιηση. Να βοηθησω λοιπον κι εγω να μοιραστει το κοστος στα δυο.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 15, 2019, 02:42:25 μμ από coll »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gemuncey23
|
|
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουάριος 15, 2019, 07:29:52 μμ » |
|
Θα σταλεί για πιστοποίηση και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον φίλο που θέλει να πληρώσει για την πιστοποίηση. Αν συμφωνεί και ο ίδιος ας τα δώσει στο στέκι και να διατεθούν σε άτομο που τα έχει ανάγκη (όταν θα ανεβάσω τα αποτελέσματα).
Αναμένω αγαπητέ με ενδιαφέρον, το αποτέλεσμα της πιστοποίησης και επιπλέον, συμφωνώ με την πρότασή σας περί της διαθέσεως του ποσού στη διαχείρηση του στεκιού, ώστε να αποδοθεί όπου υπάρχει ανάγκη. Με την δημοσιοποίηση του αποτελέσματος, ας με κατευθύνουν οι αξιότιμοι αρμόδιοι για τα περαιτέρω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gemuncey23
|
|
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουάριος 15, 2019, 07:45:08 μμ » |
|
Tα συν και πλην δεν τα καταλαβαινω ή ισως εσεις δεν εχετε καταλαβει. Το θεμα ΔΕΝ ειναι ποσο κοστιζει μια χρηση λιρα, αλλα ΑΝ ειμαστε αξιοι να ξεχωρισουμε μια γνησια απο μια πλαστη. Και φυσικα να αποκτησουμε μεσω αυτου περισσοτερη γνωση. Νομιζω;;
Υ.Σ Συναδελφος μαλιστα προτεινε να πληρωσει για πιστοποιηση. Να βοηθησω λοιπον κι εγω να μοιραστει το κοστος στα δυο.
Χαίρω ιδιαιτέρως αγαπητέ «coll», με την ευγενική πρόθεσή σας να συμβάλλετε εμπράκτως, στην ανάδειξη της αλήθειας και -όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε- στην απόκτηση γνώσης. Εν αναμονή λοιπόν του αποτελέσματος.. Με εκτίμηση, gemuncey23
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουάριος 16, 2019, 09:12:48 πμ » |
|
+4
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
SYMEOU13
|
|
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουάριος 16, 2019, 07:45:02 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
bas
|
|
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουάριος 16, 2019, 07:49:47 μμ » |
|
To καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά έχουν περάσει τόση Ιερά Εξέταση οι Γεώργιοι που έχουν φτάσει να πουλιούνται 20-25 € κάτω απο το μέταλλο αν όχι και παραπανω.Μόνο επιγραφή "μην πλησιάζετε" δεν έχουν πάνω τους.Ναι έχουν αντιγραφεί, υπάρχουν και ιταλικές και λιβανέζικες αλλά λίγη ψυχραιμία !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουάριος 16, 2019, 10:07:04 μμ » |
|
To καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά έχουν περάσει τόση Ιερά Εξέταση οι Γεώργιοι που έχουν φτάσει να πουλιούνται 20-25 € κάτω απο το μέταλλο αν όχι και παραπανω.Μόνο επιγραφή "μην πλησιάζετε" δεν έχουν πάνω τους.Ναι έχουν αντιγραφεί, υπάρχουν και ιταλικές και λιβανέζικες αλλά λίγη ψυχραιμία !Μα να αποκαταστησω την ψυχραιμια και η ταξη ηθελα. Κατα βαση διαφωνιες του ειδους δεν οδηγουν εντελως πουθενα. Σε μια αλλη αναλογη ,ουτε με την αποστολη βγηκε ακρη ,αφου ουτε στις πιστοποιησεις δεν υπαρχει απολυτη εμπιστοσυνη, αν ετσι αγαπα. Συνεπως επικρατει η αποψη του <ειδικου> και συνηθως η ζυγαρια κλεινει στο να <κυλιδωθει> κατι ως πλαστο. Για τα λογια του ουδεμια ευθυνη φερει ο καθε αρμοδιος. Υ.Σ Για το παρων ουτε εγω το υπογραφω,ουτε εθυνη μπορω να παρω για αυτο και δεν εξεφρασα απολυτη αποψη. παρ'ολο που δινω περισσοτερες πιθανοτητες στην πλαστοτητα.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 16, 2019, 10:13:09 μμ από coll »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουάριος 17, 2019, 12:03:00 μμ » |
|
Προσωπικά, αν μια κοινή λίρα δε μου αρέσει δεν την αγοράζω και πάω στην επόμενη. Τι το κουράζετε και δημιουργείτε αντιπαραθέσεις;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουάριος 17, 2019, 12:06:44 μμ » |
|
Και να φανταστείς Θωμά ότι ο πωλητής του είπε ότι θα αλλάξει την λίρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουάριος 18, 2019, 09:21:16 πμ » |
|
+1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #103 στις: Απρίλιος 02, 2019, 11:23:37 πμ » |
|
αραγε ποτε θα εχουνε νεα απο το κουτιασμα?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Glika
|
|
« Απάντηση #104 στις: Απρίλιος 03, 2019, 09:44:14 μμ » |
|
Η λίρα είναι γνήσια και έγραψε AU58. O incredible είχε δίκιο. Θα αναιβάσω σύντομα φωτογραφίες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|