Sp1
|
|
« στις: Ιανουάριος 30, 2019, 05:25:49 μμ » |
|
Καλησπέρα .Μπορεί κάποιος απο τους γνώστες να μου πεί αν αυτό το 50αράκι είναι ποικιλία ρουφηγμένο μάγουλο (hollow cheek);
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ukobke
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 30, 2019, 05:47:09 μμ » |
|
Όχι δεν είναι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 31, 2019, 04:11:17 μμ » |
|
οχι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 31, 2019, 05:56:03 μμ » |
|
Σπυρο το δικο σου εχει κατεβασμα στο μαγουλο λογω φθορας,ενω το αλλο ειναι ρουφηγμενο μαγουλο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ukobke
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 31, 2019, 07:00:13 μμ » |
|
Σπύρο για το νόμισμα φαντάζομαι μας ρώτησες. Δεν είναι ρουφηγμένο. Το άλλο της NGC και αυτό, ΔΕΝ είναι ρουφηγμένο μάγουλο. Για να διαφημίσω και το βιβλίο το Μπάμπη (μπράβο άλλη μια φορά Μπάμπη) έχει φωτό πιστοποιημέων νομισμάτων που γράφουν (τα αμερικανάκια) ότι ανάποδο θέλεις για τα... ρουφηγμένα. (Αλήθεια ρε παιδιά, πως και τα ονομάσαμε... "ρουφηγμένο μάγουλο"
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
PANAGIOTIS THESS.
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 31, 2019, 07:23:35 μμ » |
|
Σπύρο για το νόμισμα φαντάζομαι μας ρώτησες. Δεν είναι ρουφηγμένο. Το άλλο της NGC και αυτό, ΔΕΝ είναι ρουφηγμένο μάγουλο. Για να διαφημίσω και το βιβλίο το Μπάμπη (μπράβο άλλη μια φορά Μπάμπη) έχει φωτό πιστοποιημέων νομισμάτων που γράφουν (τα αμερικανάκια) ότι ανάποδο θέλεις για τα... ρουφηγμένα. (Αλήθεια ρε παιδιά, πως και τα ονομάσαμε... "ρουφηγμένο μάγουλο" Σωστός απόλυτα! Ούτε και το πιστοποιημένο ως MS62 είναι "ρουφηγμένο'' μάγουλο. Ειδικά στα πενηντάλεπτα μάλλον δεν το έχουν στην NGC.......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 31, 2019, 11:52:19 μμ » |
|
Ρε παιδιά λέω και εγώ που είναι το "ρουφηγμένο μάγουλο" στο πιστοποιημένο εννοώ που μας έδειξε ο Σπύρος... κατόπιν είδα πιο κάτω το ποστ του Νίκου (ukobke)και του Παναγιώτη (PANAGIOTIS THESS.) και ήρθα στα ίσια μου..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 01, 2019, 12:16:33 πμ » |
|
Σπύρο για το νόμισμα φαντάζομαι μας ρώτησες. Δεν είναι ρουφηγμένο. Το άλλο της NGC και αυτό, ΔΕΝ είναι ρουφηγμένο μάγουλο. Για να διαφημίσω και το βιβλίο του Μπάμπη (μπράβο άλλη μια φορά Μπάμπη) έχει φωτό πιστοποιημένων νομισμάτων που γράφουν (τα αμερικανάκια) ότι ανάποδο θέλεις για τα... ρουφηγμένα. (Αλήθεια ρε παιδιά, πως και τα ονομάσαμε... "ρουφηγμένο μάγουλο" Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά Νίκο για τα καλά σου λόγια.Στο μεταξύ ακόμα όλο και το επεξεργάζομαι το περί ου ο λόγος βιβλίο... (αναμένοντας και καμμιά πρόσθετη βοήθεια στο μέλλον από βαρύ πυροβολικό για μερικά σημεία του ή και ευρύτερα...) ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 01, 2019, 12:27:20 πμ » |
|
Μπάμπη απλά για την ιστορία βάλε εδώ μια φώτο ένα 50αρακι hollow cheek να το δω πως είναι γιατί δεν μπορώ να το βρω ούτε για δείγμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 01, 2019, 07:25:45 πμ » |
|
Σπύρο να σου βάλω εγώ μια φωτογραφία, απο ένα δικό μου, αρκετά φθαρμένο, έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι καλύτερο. Αν έχει κάποιος.....
Υγ.. Να θυμίσω μόνο οτι εκτός απο το μάγουλο, έχει αχνό πάτημα και στα μαλλιά, και στο μάτι. Κάτι που σε ακυκλοφόρητο ειδικά είναι έντονο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 01, 2019, 01:28:08 μμ » |
|
Αφου δεν βαζει αλλος......ελπιζω η γωνια της φωτο να βοηθαει.... Ωραίο 50λεπτο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|