GKCollect
|
|
« Απάντηση #75 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 03:58:52 μμ » |
|
Χρόνια πολλά και καλά, στο Νίκο, τον άλλο Νίκο, τη Νίκη, το Νίκο, το Νίκο, τη Νικολέτα, το Νίκο... και σε όλους τους Νίκους και Νικολέτες και κυρίως στο φίλο μου το Νίκο. Και σε περίπτωση που διαβάσετε αργά την ανάρτηση... Καλό σας Πάσχα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #76 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 05:00:11 μμ » |
|
Τι μας λες βρε Νικο?? Εκλεισες τα εξηντα?? Να τα εκατοστησης!! Χρονια πολλα σε ολους τους Νικοληδες του φορουμ!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
mimisss
|
|
« Απάντηση #77 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 06:57:20 μμ » |
|
Χρονια πολλα σε ολους τους νικους και τις νικολετες και ειδικα στον νικο απο την θεσσαλονικη και τον πατριωτη μου νικο απο την ροδο !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΓΙΩΡΓΟΣ Β.
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #78 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 07:07:49 μμ » |
|
Σε ολους τους Νικους και Νικολετες χρονια πολλα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #79 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 10:25:30 μμ » |
|
Χρονια πολλα σε ολους τους νικους και τις νικολετες και ειδικα στον νικο απο την θεσσαλονικη και τον πατριωτη μου νικο απο την ροδο !!!
να σαι καλα Μιμη μου! Κωστα μου κι εσυ να σαι καλα! Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #80 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 10:34:35 μμ » |
|
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΚΟ!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #81 στις: Δεκέμβριος 07, 2012, 01:19:19 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #82 στις: Δεκέμβριος 15, 2012, 11:50:59 πμ » |
|
Μη χάσουμε σήμερα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε Λευτέρη και Ελευθερία. Υγεία και ευτυχία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #84 στις: Δεκέμβριος 25, 2012, 04:57:06 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
ντινα
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #85 στις: Δεκέμβριος 29, 2012, 10:57:05 μμ » |
|
Ίσως να ζούμε σε δύσκολους καιρούς , όμως η Αγάπη δεν έχει πάψει να υπάρχει …….. Υπάρχουν ακόμα καρδιές ζεστές , καρδιές που πονούν και αγαπούν αληθινά …… Εύχομαι ο Κύριος αυτές τις άγιες μέρες να αυξήσει αυτές τις υπάρξεις ανάμεσά μας , και να χαρίσει και σε μας λίγη από την άπειρη αγάπη Του . Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές …σας και αυτές που έγιναν σιωπηλά…. με τα μάτια κλειστά … χωρίς να γραφούν πουθενά…!!!!! Σημασία δεν έχει το μέγεθος των πράξεων μας…… αλλά η ποσότητα αγάπης που βάζουμε σε αυτά…. Καλή χρονιά ..Σε σένα...Σε μένα...Σε εκείνους....Σε όλους!!!!!! Να προσέχετε τον εαυτό σας και όσους σας αγαπάνε αληθινά ♥♥xronia pollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
...........♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥♥♥ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!♥♥♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ......... ♥(_¸.•´´(_¸.•´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯ღ♥ღ¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´•.¸_) ´´•.¸_)♥::: ...…………………….✰ …………………….▲ …………………..☼☼ ……………… …*•♥•* ..............*♥♀ ♂♥* ………………*♥•►◄••♥* ……………*♥☺▬♥▬☺♥* ………….*♥•♥▬#♠♥▬♥*♥* …………*♥♫♥▬♫♥ ♥♫▬♥♫* ……..*♥☺♥☺♥♫*♣♥♫♥☺♥♥* …..*♥♥♣♫♥♣♥☺♥♫♥☺♥♫♣♥♥* ….*♥♥☺♣♥♫♥♫♥☺♥♫ ♥♣☺♥♥* …………………….▓█ …………………….▓█ …………………….▓█ ...….………….๑۩۞۩๑ ◄██▓░❤•KALH XRONIA,•❤◄██▓░
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #86 στις: Δεκέμβριος 30, 2012, 10:00:20 πμ » |
|
ευχομε σε ολα τα μελη της παρεας μας,και ειδικωτερα στους βασιληδες-βασιλικες,χρονια πολλα και καλη χρονια, με υγεια και οτι επιθυμουν!!!!φυσικα και με νεα και ομορφα αποκτηματα! με φιλικα αισθηματα προς ολους,γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chrysos
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Παλιά Καραβάνα
|
|
« Απάντηση #87 στις: Δεκέμβριος 31, 2012, 01:34:57 μμ » |
|
Εύχομαι σε όλους τους φίλους και τις φίλες ευτυχισμένο το 2013, με Υγεία. Ευτυχία, και οικογενειακή γαλήνη. Επίσης στους Βασίληδες και Βασιλικές τις θερμές μου ευχές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #88 στις: Δεκέμβριος 31, 2012, 02:32:52 μμ » |
|
Εύχομαι σε όλους μας να έχουμε μια Καλή Χρονιά.Με υγεία,ευτυχία,σύνεση και όλες μας οι επιθυμίες να πραγματοποιηθούν!!! Χρόνια Πολλά στους Βασίληδες και στις Βασιλικές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #89 στις: Δεκέμβριος 31, 2012, 02:34:18 μμ » |