cat
|
|
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 26, 2018, 11:16:22 μμ » |
|
Δημητρης. Οταν ο Κοσμας λεει οτι ειναι κοπια δυστυχως ειναι φιλε Νικολα βεβαια ο gkounto το επεσημανε πρωτος οποτε σιγουρα κοπια. Εμενα μην με ρωτας για λιρες φιλε μου καθοτι ειμαι παντελως ασχετος
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 26, 2018, 11:19:26 μμ από cat »
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
Nicolaos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 26, 2018, 11:22:31 μμ » |
|
Δεν αμφέβαλα.... απογοητεύτηκα απλά!
Φαντάζομαι ότι αξίζει όσο ο χρυσός που έχει φίλε Δημήτρη, ε; (ή όποιος άλλος γνωρίζει)
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 26, 2018, 11:24:06 μμ από Nicolaos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 26, 2018, 11:26:42 μμ » |
|
Ακριβως. Αξιζει οσο ο χρυσος που περιεχει. Αλλα ετσι για να μαθαινουμε θα ηθελα εαν θελουν η ο φιλος μου ο Κοσμας η ο κυριος Κουντουριδης να μας πουν δυο πραγματακια για την λιρα σου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 26, 2018, 11:32:23 μμ » |
|
Η αξία του είναι ο χρυσός που περιέχει. Και είναι φυσικά χρυσό. Τα ίδια χρήματα θα έλεγα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 26, 2018, 11:34:46 μμ » |
|
Zητω συγνωμη για την λαθασμενη πρωτη εκτιμηση απο τις πρωτες φωτο. Στις δευτερες ιδικα στη περιφερεια του οπισθοτυπου βγαζει ματι Υ.Σ Καλο ειναι να μην εκφραζουμε αποψη απο κακες φωτο
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 26, 2018, 11:36:56 μμ από coll »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nicolaos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 26, 2018, 11:36:23 μμ » |
|
Τα 260 που μου είπες πριν ε; Οκ, δεν είναι άσχημα. Και αυθεντική να ήταν, δε θα περίμενα παραπάνω για να πω την αλήθεια.
Φίλε Coll το λάθος ήταν ολότελα δικό μου, με τις φωτογραφίες που ανέβασα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 26, 2018, 11:49:46 μμ » |
|
Τα 260 που μου είπες πριν ε; Οκ, δεν είναι άσχημα. Και αυθεντική να ήταν, δε θα περίμενα παραπάνω για να πω την αλήθεια...
Νομίζω, λάθος κατάλαβες. Το 260€ το είπε ο Κωσμάς για μια αυθεντική λίρα. Αργότερα, είπε, ανάλογα με τον χρυσό που έχει. Και αυτή, σίγουρα, είναι ελλειποβαρής.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
|
Nicolaos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 27, 2018, 12:02:19 πμ » |
|
Ναι, αυτό ακούγεται λογικό athas. Σίγουρα κατάλαβα λάθος. Ευχαριστώ παιδιά! Μήπως κάποιος φίλος θα μπορούσε να πει το που θα ήταν δυνατό να πουληθεί η παραπάνω λίρα-αντίγραφο καθώς και τα παρακάτω, αν δεν είναι κόπος; (τράπεζα π.χ.) https://www.facebook.com/hall.bands/posts/10213591533319499(για το αντίγραφο με της Ελισάβετ, ο φίλος coll είχε πει μια ενδεικτική τιμή) http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=42646.0και μια τιμούλα, στο περίπου, για να δω αν αξίζει τον κόπο δηλαδή..
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 27, 2018, 12:09:12 πμ από Nicolaos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 27, 2018, 08:35:01 πμ » |
|
http://xrisi-lira.gr/εδω ειναι το πιο καλο σημειο να την πας..θα την παρουν 240 διχως να δουν καρατια κ τιποτα..κατα πασα πιθανοτητα το καρατια ειναι σχεδον τα σωστα κ δεν ειναι ελλιποβαρες το νομισμα αλλα ισως στα οριο..ειναι απο αυτες που η ττε τις θεωρει ιταλικες..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΑ..
|
|
|
Nicolaos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 27, 2018, 10:48:05 πμ » |
|
Ωραία, ευχαριστώ πολύ! Λες να πάρουν και τα υπόλοιπα χρυσά νομίσματα (που παρέθεσα) εκεί;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 27, 2018, 11:12:22 πμ » |
|
σιγουρα θα τα παρουν,απλα αν ξερεις τα καρατια σε χρυσο θα πρεπει να ξερεις κ ποσα θα παρεις αλλιως θα σε δαγκασουν ασχημα εκει..αλλιως αν δεν παρεις αυτα που πρεπει ισως στην ττε να ειναι πιο καλα απλα θα πρεπει να υπολογισεις κ το κοστος ελεγχου στα νομισματα για τα καρατια τους..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nicolaos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 27, 2018, 11:20:30 πμ » |
|
Ναι, αυτό για το κόστος ελέγχου το διάβασα και στη σελίδα που παρέθεσε ο φίλος Coll. Αλλά έτσι κι αλλιώς θα χρεωθώ για να μάθω τα ακριβή καράτια των νομισμάτων και να πάω προετοιμασμένος, φαντάζομαι, ότι και να γίνει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 27, 2018, 11:35:54 πμ » |
|
νομιζω οτι ξερεις τα καρατια εσυ,ετσι δεν ειναι?στην τραπεζα θα χρεωθεις να για να μαθουν αυτοι τα καρατια..θα τα βαλεις κατω κ εστω δεκα ευρω να παρεις παραπανω να πας εκει αλλιως στην αγορα χρυσου..κ στις δυο περιπτωσεις χωνι θα πανε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nicolaos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 27, 2018, 11:42:04 πμ » |
|
Για να πω την αλήθεια, τα γνωρίζω σύμφωνα με αυτά που λέει η εταιρεία MAILink Α.Ε. που τα έβγαλε στην αγορά (22-άρια λέει). Για το αντίγραφο ρωμαϊκού δεν έχω ιδέα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|