Sp1
|
|
« στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 10:57:52 πμ » |
|
Καλημέρα.Το πήρα όπως λέει κι Μίμης επειδή μου έκανε κλίκ.Πώς το βλέπετε το μικρούλι;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 11:47:43 πμ » |
|
Κοινό, μετριας συλλογης. Ευκολο στην ευρεση του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
sakis73
|
|
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 12:49:41 μμ » |
|
Ομορφο με ωραιο χρωμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 01:29:11 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 02:19:18 μμ » |
|
Καλορίζικο το όμορφο δίλεπτο!!! Κλικ έκανε και σε μένα μόλις το είδα +1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Lary
|
|
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 02:23:33 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Collectables are items that our grandparents bought, our parents threw them away and we....rebought!
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 03:39:21 μμ » |
|
Απάτητο το φρύδι, το μαλλάκι μια χαρά, καθαρό πεδίο, καθαρή η περίμετρος απο χτυπήματα, πίσω ίσως ελάχιστα πιο κάτω,AU μπροστά, εξαιρετικό+ πίσω, Μεγάλο ΒΒ, καλορίζικο Σπύρο .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 03:48:09 μμ » |
|
Xf45 το κάνω προσωπικά Μίμη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 04:07:24 μμ » |
|
Απάτητο το φρύδι, το μαλλάκι μια χαρά, καθαρό πεδίο, καθαρή η περίμετρος απο χτυπήματα, πίσω ίσως ελάχιστα πιο κάτω,AU μπροστά, εξαιρετικό+ πίσω, Μεγάλο ΒΒ, καλορίζικο Σπύρο . Ευχαριστώ Μιμη και τους υπόλοιπους.Για raw συλλογή νομίζω εντάξει είναι.Μου άρεσε και η φυσική απείρακτη πατίνα που έχει.Οταν παραλάβω θα το ανεβάσω καλυτερα.Συμφωνώ οτι τα χαρακτηριστικά που είπες φαίνονται καθαρά.Κι εγώ εκεί το κόβω περίπου για XF45 .Θα το δώ κι απο κοντά.Οπως και να χει ευχαριστώ παίδες. Υ.Γ. Αυτό με το μεγάλο ΒΒ και το μικρό τί παίζει ακριβώς;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 05:50:20 μμ » |
|
Πίσω xf ναι, μπροστά το βλέπω αρκετά καλύτερο, πχ δεν έχει καθόλου κατέβασμα στο φρύδι, αλλά οκ xf . Η σειρα του 1869 έχει ποικιλία, μικρά και μεγάλα ΒΒ, εκτός απο το μονόλεπτο ( http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=33017.30 απάντηση 37). Πολλές φορές το βλέπω να το διευκρινίζει και ο Καραμιτσος στις δημοπρασίες του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 05:54:46 μμ » |
|
Πίσω xf ναι, μπροστά το βλέπω αρκετά καλύτερο, πχ δεν έχει καθόλου κατέβασμα στο φρύδι, αλλά οκ xf . Η σειρα του 1869 έχει ποικιλία, μικρά και μεγάλα ΒΒ, εκτός απο το μονόλεπτο ( http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=33017.30 απάντηση 37). Πολλές φορές το βλέπω να το διευκρινίζει και ο Καραμιτσος στις δημοπρασίες του. Οκ.Εχει κάποια διαφορά στην τιμή; Ποιό συναντάται περισσότερο;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 05:58:56 μμ » |
|
Μπα δεν υπαρχει δυσκολία, τα βρίσκεις και τα δυο εξίσου..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
PANAGIOTIS THESS.
|
|
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 08:47:35 μμ » |
|
Απάτητο το φρύδι, το μαλλάκι μια χαρά, καθαρό πεδίο, καθαρή η περίμετρος απο χτυπήματα, πίσω ίσως ελάχιστα πιο κάτω,AU μπροστά, εξαιρετικό+ πίσω, Μεγάλο ΒΒ, καλορίζικο Σπύρο . Ευχαριστώ Μιμη και τους υπόλοιπους.Για raw συλλογή νομίζω εντάξει είναι.Μου άρεσε και η φυσική απείρακτη πατίνα που έχει.Οταν παραλάβω θα το ανεβάσω καλυτερα.Συμφωνώ οτι τα χαρακτηριστικά που είπες φαίνονται καθαρά.Κι εγώ εκεί το κόβω περίπου για XF45 .Θα το δώ κι απο κοντά.Οπως και να χει ευχαριστώ παίδες. Υ.Γ. Αυτό με το μεγάλο ΒΒ και το μικρό τί παίζει ακριβώς; Θα καταλάβεις πλήρως τι συμβαίνει με τις ποικιλίες στα νομισματόσημα του 69 αν διαβάσεις το καινούργιο βιβλίο του Γιάννη Βασιλάκη για την νομισματοκοπία της νεώτερης Ελλάδας. Υπάρχουν τέλειες φωτογραφίες με αντιπαραβολή για τις διαφορές. Όσοι δεν το έχουν τους προτείνω να το προμηθευθούν, ας κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους για τα Χριστούγεννα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 09:53:28 μμ » |
|
Δυνατο χφ και πολυ ομορφο!αν ηταν κ καλη η τιμη,τοτε εισαι κομπλε!να το χαιρεσαι!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
|