Εγώ θα πάρω το θάρρος και θα ανεβάσω αυτά που είχαν ειπωθεί στο φόρουμ του Ποδάρα, πριν 2 χρόνια.
http://www.greekcoinsforum.com/index.php?topic=5458.0Θα διαπιστώσετε ότι πλέον έχω αντίθετη γνώμη ως προς το error. Και αυτό γιατί σε αυτά τα δύο χρόνια
έμαθα ότι οι δικλίδες ασφαλείας στην μονάδα παραγωγής δεν αφήνει τέτοια λάθη να περάσουν.
Το κάθε φύλο που τυπώνετε,(συνήθως τυπώνει 54 χαρτονομίσματα) περνάει απο ηλεκτρονικό μάτι, μα΄λλον
λέιζερ και αυτά τα σχετικά λάθη τα βρίσκει αμέσως. Άλλα είναι τα λάθη που δεν μπορεί να δεί. Και μόνο
με ανθρώπινο μάτι βρίσκονται.
Αν παρατηρήσετε και τα δύο χαρτονομίσματα(αντώνη-Γιώργου) έχουν το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο ακριβώς σημείο. Δλδ στην μεριά που υπάρχει το ολόγραμμα της Ευρώπης. Εκεί κάτι έχει ''παιχτεί'' όταν έμπαινε το
ολόγραμμα στο αρχικό στάδιο. Και μετά δεν ''έπιασε'' καλά το φίλμ πάνω στο χαρτί. Και με τον χρόνο
και την φθορά ξεκόλλησε.
Οπότε προσωπικά πιστεύω στην αστοχία υλικού. Το πρόβλημα προΰπήρχε? Ναι! Αλλά όταν βγήκε απο το
τυπογραφείο δεν φαινόταν. Δεν ήταν ακόμα πρόβλημα. Δεν ήταν error. Στην πορεία της αλλαγής χεριών κλπ
το πρόβλημα παρουσιάστηκε σαφώς και έφτασε στο σημείο που το βλέπουμε τώρα. Το αν κάποια εταιρεία
θα το πιστοποιήσει ως error, δεν ξέρω. Και τι θα γράψει επάνω??