Παιδιά το ενδιαφέρον υπάρχει. Συλλέκτες ευρώ υπάρχουν. Πριν τρεις μέρες γνώρισα καινούργιο συλλέκτη
μάλιστα μικρό στην ηλικία, που πριν δύο μήνες ξεκίνησε να μαζεύει. Έτσι είναι αυτό το άθλημα.
Κάποιοι φεύγουν κάποιοι καινούργιοι μπαίνουν. Κάποιοι σταματούν κάποια(εγώ) κάποιοι αρχίζουν
κάποια άλλα. Έτσι συμβαίνει στα ευρώ αλλά και στα άλλα νομίσματα που συλλέγουμε.
Πες του οτι θελει πανω απο 2000 ευρω για να παρει τα 10ευρα που εχουν βγει και θα σταματησει. Συνηθως ενας συλλεκτης 10ευρων θελει και τα 2ευρα. Πες του ποσα εχουν βγει και ποσα χρηματα πρεπει να εχει για να παρει ολα ...
Η συλλογη ευρω εχει γινει πολυ ακριβό χόμπυ για λιγους.
Για εμενα τουλαχιστον που η συλλογη πρέπει να εχει και την έννοια της αναζήτησης, τα ευρωνομισματα εκτος απο πολυ ακριβό χόμπυ για λιγους, ειναι και ανούσιο.
Αν ειχα τα χρηματα θα τα έπαιρνα, ομως θα εκανα και αλλη συλλογη για να γεμίζω το κενο που θα μου αφηναν
Τα γνωρίζει Νιόνιο. Και μάλιστα τα γνωρίζει απο ευρεση. Όχι απο φόρουμ. Δεν ασχολείται καθόλου
με τα φόρουμ(πιστέψτε με) Είναι πολλοί αυτοί που δεν ασχολούνται με νομισματικά φόρουμ και
όμως συλλέγουν. Με φανταστικά κομμάτια στην συλλογή τους.
Ανούσιο επίσης δεν είναι να συλλέγεις ευρώ. Διότι αν έπρεπε να σκεφτώ έτσι, ίσως τώρα να μην
είχες ακυκλοφόρητα νομίσματα 100,200ων κλπ κλπ χρόνων για να συλλέξεις σήμερα εσύ και εγώ.
Αν κάθε νόμισμα που βγαίνει στην κυκλοφορία δεν υπήρχαν κάποιοι να τα συλλέξουν,δεν θα υπήρχαν
συλλέκτες σε κάποια χρόνια. Καταλαβαίνεις που το πάω.
Το ότι έχει γίνει ΕΜΠΟΡΙΟ, ναί!! Και μάλιστα σκληρό εμπόριο με μεγάλο ανταγωνισμό