ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« στις: Οκτώβριος 05, 2018, 06:26:30 μμ » |
|
Ηρθαν στα χερια μου χωρις να επιθυμω κατι κ#$#@ Οθωμανικα που αφενος δεν τα γουσταρω καθολου και αφετερου δεν τα γνωριζω καν....Σκεφτεσαι....και τι κανεις!? Τα περνεις τα βγαζεις μια ωραια φωτο πανοραμικη και ρωτας κανα χριστιανο στο Στεκι κ φιλαρακι εαν αναγνωριζει τπτ απ αυτα και αν αξιζουν τπτ γιατι δεν θελω ουτε να τα βλεπω..... ....και ειναι κ πολλα τα ρημαδια... Οποιος εχει ορεξη κ θεληση ας μου πει...ευχαριστω εκ των προτερων Εαν χρειστειτε καλυτερες φωτο εδω ειμαστε.... ....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ts1k
|
|
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 05, 2018, 06:36:40 μμ » |
|
Εκ πρώτης όψεως δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο... Ωστόσο για πλήρης αναγνώριση τα άτιμα θέλουν κοντινές και καθαρές φωτογραφίες..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 05, 2018, 06:44:36 μμ » |
|
Εκ πρώτης όψεως δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο... Ωστόσο για πλήρης αναγνώριση τα άτιμα θέλουν κοντινές και καθαρές φωτογραφίες..
ευχαριστω πολυ....Το ξερω αλλα ειναι κ μισο μικρο album τα ρημαδια....καποια παντως δεν τα πιανει κ μαγνητης τα μικρα ιδιως....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 05, 2018, 06:45:12 μμ » |
|
Λογικα δεν πρεπει να ειναι μονο Τουρκικα. Πρεπει να εχει και Ιρακινα μεσα νομιζω .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 05, 2018, 07:05:59 μμ » |
|
Λογικα δεν πρεπει να ειναι μονο Τουρκικα. Πρεπει να εχει και Ιρακινα μεσα νομιζω .
γινετε του μωαμεθ το καγκελο.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 05, 2018, 07:07:19 μμ » |
|
θα κοιταξω τοτε να βγαλω αυτα που ειναι σε καλη κατασταση....Πως τα ξεχωριζετε ρε μαγκες... !!! ...ειστε ωραιοι...ευχαριστω κ παλι
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 05, 2018, 07:08:32 μμ από ΡΟΔΑΚΑΣ »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 05, 2018, 07:24:19 μμ » |
|
θα κοιταξω τοτε να βγαλω αυτα που ειναι σε καλη κατασταση....Πως τα ξεχωριζετε ρε μαγκες... !!! ...ειστε ωραιοι...ευχαριστω κ παλι http://worldcoingallery.com/Inst-ID/Arabic.htmΕνας "μπουσουλας". γενικος ειναι αυτος ☺
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 05, 2018, 07:47:38 μμ » |
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 05, 2018, 07:50:22 μμ από ΡΟΔΑΚΑΣ »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 05, 2018, 08:43:20 μμ » |
|
χαχαχα κι εγω ανετα τα υιοθετω!! ασχολουμε με τετοια..και τα; μαζευω!... και πιθανον καποια να μην τα εχω..
μεσα εχει οθωμανικα ενα απο λιβυη νομιζω.... 2 αιγυπτου αλλα οθωμανικης περιοδου...
ενα ειναι λογικα ασημενιο νομιζω ειναι 1 κιρς αιγυπτου... καποια ειναι χαλκαργυρα με ελαχιστο ομως ασημι 10% και 17% και τα αλλα ειναι χαλκινοι παραδες και καποια ειναι νικελενιοι παραδες...
αν θες σου λεω ακριβως τι ειναι το καθενα!
αα... μεσα εχεις κι ενα 2 σεντ του βελγιου.... αυτο με το λεονταρακι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 05, 2018, 09:49:03 μμ » |
|
Χα χα δεν παιζεστε κ οι 2.... ειλικρινα δεν εχω προβλημα να τα αποχωριστω κ μαλιστα αφου τα θελετε κ οι 2 προτεινω να τα μοιραστειτε....Δεν τα εβγαλα ολα...εχει κ αλλα κ βαριομουνα να τα βγαλω φωτο.... Ερωτηση συλλεκτικη:Δεν μπορω να καταλαβω τι σας ελκυει σαν ελληνες συλλεκτες στα Οθωμανικα?.... Υγ το λιονταρακι του βελγιου οταν το ειδα σκεφτηκα τον Δημητρη τον cat με την μια..... Ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο σας.....κ η προταση μου ισχυει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ts1k
|
|
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 05, 2018, 09:57:16 μμ » |
|
Εγώ συγκεκριμένα κόλλησα το μικρόβιο του συλλέκτη σε μικρή ηλικία βρίσκοντας 3 οθωμανικά στο χώμα κατά τύχη...Ήταν τα πρώτα μου νομίσματα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|