Αγαπητέ Χρήστο ,
ευχαριστώ πολύ ,χαίρομαι που σου άρεσε και για τα όμορφα σχόλια σου.
Έμειναν πολύ λίγα πλέον για διάθεση .Να υπενθυμίσω είχαν εκτυπωθεί 250 σε μαύρο εξώφυλλο ,και 50 σε χρυσό .
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τα θετικά τους σχόλια για αυτήν την προσπάθεια .
Γιάννης
Αγαπητέ Γιάννη,
Θα μου επιτρέψεις, να είμαι εγώ αυτός που θα σε ευχαριστήσω για τη συνδρομή σου στην βιβλιογραφία της ελληνικής νομισματικής!
Χωρίς καμία διάθεση κολακείας, το έργο σου είναι απαράμιλλο!
Προσωπικά, παρά τις πολύπλευρες προσλαμβάνουσες σε σύγχρονα και ουδόλως οικονομικά συγγράμματα (χειρουργικούς οδηγούς, άτλαντες ανατομικής κτλ), ελάχιστες φορές έχω συναντήσει τόσο επιμελημένη έκδοση.
Η τιμή κτήσης του λευκώματος δεν θα μπορούσε ποτέ να με προϊδεάσει για κάτι τόσο καλαίσθητο, πλήρες και συνάμα λειτουργικό.
Κι επειδή πολλές φορές τα λόγια δεν φτάνουν για να περιγράψει κάποιος μια τόσο σπουδαία προσπάθεια, θα μου επιτρέψεις, να αναρτήσω κάποιες φωτογραφίες που μάλλον αδικούν το πόνημά σου σε σχέση με κάποιον που το έχει στα χέρια του, αλλά καταδεικνύουν στοιχεία που εμένα μου διέφυγαν, όταν διάβασα για το εγχείρημά σου (μέγεθος φωτογραφιών, ποιότητα των απεικονίσεων κτλ).
Για τη συγκριτική αντίληψη των μεγεθών, παραθέτω ενδεικτικά τον κατάλογο του Καραμήτσου και το λεύκωμα The BENTLEY Collection (Baldwin's), ακριβώς όπως τις έστειλα στους 2 φίλους που μιλήσαμε.