Τότε τέλεια
κρίμα σε εμάς τους συλλέκτες που δεν μπορούμε να μαζέψουμε τίποτα. Αντίστοιχα και εγώ αν ήμουν σε παρόμοια θέση πιθανώς να έστελνα τίποτα για βαθμολόγηση. Τα medieval coins είναι τα πιο δύσκολα νομίσματα για βαθμολόγηση κατάστασης σε σχέση και με τα ancient αλλά και το modern world coins.
Αν δεν απατώμαι έχει και από την Ήπειρο κάποια denier και υπάρχουν και κάποιες ποικιλίες με αστέρι *. Εύχομαι καλές προσθήκες και καλή συνέχεια σε αυτή την πολύ όμορφη συλλογή!
Ναι έχω δει κάποια από Ήπειρο, θα κοιτάξω να τα πάρω και αυτά. Επίσης υπάρχουν και από Κύπρο αλλά είναι κάπως τσιμπημενα. Επικεντρώνομαι στις ελληνικές περιοχές, υπάρχουν σε αφθονία άλλα όπως από Αντιόχεια, Αρμενία κλπ.
Δυστυχώς η -ασαφής εως ηλίθια- ελληνική νομοθεσία δεν επιτρέπει στον κόσμο να συλλέξει και να ασχοληθεί με όμορφα κομμάτια που αποτελούν μέρος της ιστορίας μας. Είμαι σίγουρος πως αν επιτρεπόταν η ελεύθερη (έστω υπό όρους, εξαιρώντας κάποια σπάνια πχ) διακίνηση, πιο πολλά κομμάτια θα έμπαιναν στη Ελλάδα από όσα θα έβγαιναν.