Παραξενα πραγματα . . . . .
Στο χαρτονομισμα των 100 δρχ του 67 δεχεσε την τιμη του Καραμιτσου ΣΑΝ ΣΩΣΤΗ και εδω λες στον αλλον να δει οτι στο υμπεη πουληθηκε με 64 ευρω !!!
ΔΛΔ εδω ο Καραμητσος εχει μια υπερεκτιμηση τις ταξης των 90 ευρω ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΕ !!!
ΔΕΧΕΣΕ ομως στο χαρτονομισμα τα 250 !!!
Με την ιδια λογικη ξαναρωτω : Μηπως δεν πρεπει να κοιτατε ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ οτι δεν βλεπετε αλλου ;;
Επειδη βρεθηκε ενας (καψωμενος / Τρελαμενος / αδιαφορος για το χρημα που χωνει/ κτλ κτλ πρεπει να δεχτω εγω σαν βαση τα 200+ προμηθειες 250 ευρω;;;
Αλλαζει φυσικα η κουβεντα αλλα ΟΛΑ κινουνται γυρω απο μια σφαιρα , αυτη του συλλεκτισμου .
Τροφη για σκεψη δινω , δεν θελω απαντηση , δεν περιμενω απαντηση.
Μην χαλασουμε το θεμα του παιδιου με χαρτονομισματοκουβεντα.
Απλα μυαλα να δουλευουν σφαιρικα !!!
herakliotis
Καταρχάς, να χαμηλώσετε τους τόνους που μου απευθύνεστε και παρακαλώ να λείπουν οι.. φωνασκίες (τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ). Είναι άλλωστε ένας εκ των βασικών όρων περί «τύπου γραφής» του φόρουμ σας, εάν δεν απατώμαι..
Στο θέμα μας:
Αν και πολλές φορές κύριε διαχειριστά, καταφεύγετε στην φράση «τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη», άλλες τόσες φορές, ανακατεύετε οτιδήποτε ασύνδετο μέσα στη χαοτική σκάφη των επιχειρημάτων σας, αρκεί αυτό το αλλόκοτο μίγμα να βολεύει τους ιδιότροπους συλλογισμούς σας.
Αυτό ακριβώς κάνετε και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Διότι επιχειρείτε να μου χρεώσετε ασυνέπεια λόγου, ταυτίζοντας δύο παντελώς άσχετες μεταξύ τους περιπτώσεις. Εξισώνετε την περίπτωση του σπάνιου 100ρικου, με αυτή του «ολλανδικού» ευρώ/set των.. 5.000 αντιτύπων(!).
Δεν υφίσταται ουδεμία συνάφεια μεταξύ τους, δεν συγχέονται και κρίνονται ανεξάρτητα.Και εξηγούμαι:
Η όποια ανώτατη τιμολόγηση (έστω και πώληση) στην περίπτωση του ευρώ/σετ των
5 χιλιάδων αντιτύπων, σαφώς και δεν είναι αποδεκτή ως μέτρο τιμής, αφού σωρηδόν διατίθεται ακόμα και στο.. 1/4 της.
Στην περίπτωση όμως του 100ρικου, με την σχεδόν μηδενική προσφορά, ίσως μοναδική -επισήμως καταγεγραμμένη- επιτευχθείσα τιμή, αποτελεί αφεαυτού της και το μέτρο τιμής. Εάν προκύψουν επιπλέον αντίτυπα, θα προσαρμοστεί πτωτικώς και η τιμή.
Συνακολούθως, η συγκεκριμένη τροφή που μας προσφέρετε για σκέψη, είναι υπέρ το δέον ακατέργαστη και εμένα προσωπικά, μου προκαλεί.. συλλεκτική δυσπεψία.
Δοκιμάστε λοιπόν αγαπητέ και να δέχεστε τροφή σκέψης, όταν αυτή σας προσφέρεται απλόχερα από έτερα μέλη. Αν το εφαρμόσετε, θα είστε και συνεπής με το παροιμιώδες ρητό (περί της δια βίου μάθησης), που έχετε επιλέξει να σας χαρακτηρίζει.
Να διδάσκετε κύριε «herakliotis», αλλά μην το παρακάνετε. Που και που, να μαθητεύετε επίσης..