Μίμη όταν είσαι έμπειρος τα σλαμπαρισμένα μια χαρά είναι και ξέρεις τι πέρνεις και σε τι τιμή το πέρνεις.
Έχει δίκιο ο Χρήστος σε αυτά που γράφει γιατί ενας με μικρή ή ελάχιστη εμπειρία επαναπαύεται πολλές φορές στον βαθμό του σλαμπαρισμένου και δεν ασχολείται με το ίδιο το νόμισμα.
Αν το θέτεις ετσι το θέμα οκ, αλλά εκει είναι το λαθος που κάνουν οι περισσότεροι. Επαναπαύονται στο ένα που θα πάρουν, ενω δεν πρεπει. Αν δεν μάθεις απο τα πιστοποιημενα (την κατάσταση τους),Απο που θα μάθεις;; απο αυτά που σου λεει κάποιος, που μπορεί, λέω τωρα, μπορεί, να έχει συμφέροντα;.
Τα πιστοποιημενο πάντως, δεν το παίρνεις για να σου πουν τον βαθμό τους, εγω τουλάχιστον, διασφαλίζω την κατάσταση του, με την ασφάλεια που μου προσφέρει το κουτί, τίποτα άλλο. Ποσα και ποσα νομίσματα εχουν καταστραφεί γιατι μπήκαν σε λάθος χαρτονακια; Ποσα απόχτησαν μια δαχτυλιά; και πολλά άλλα..
Για να παίζω έχω άλλα, σε χαμηλότερες καταστάσεις, που δεν με νιαζει και τόσο αν συμβεί και κάποιο ατύχημα.... Είναι κριμα να δίνεις ενα καρο λεφτα, και μετά απο καιρό να γίνει κάποιο ατύχημα, η ακόμα χειρότερα να ανακαλύψεις οτι αυτο που ειχες αγοράσει για ακυκλοφοριτο δεν είναι ουτε αου, η είναι ντιπαρισμενο.