Αναστασία
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« στις: Μάρτιος 26, 2018, 05:44:57 μμ » |
|
Αν υπάρχει κάποιος που μπορει να με βοηθήσει στην εκτίμηση ενώς διαμαντιού παρακαλω ας μου στείλει ενα μηνυμα. Σας ευχαριστώ 😊
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
noobcollector
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 26, 2018, 05:51:10 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
p_floyd1
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 26, 2018, 07:22:25 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Αναστασία
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 26, 2018, 07:27:43 μμ » |
|
Εε ναι γιατι ισως καποιος με βοηθήσει να βγαλω μια ακρη για την τελικη του αξια.. Ευχαριστώ παντως για την απάντηση😊
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 26, 2018, 07:31:00 μμ » |
|
Πολλα ευρω.. τσουβαλι..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
p_floyd1
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 26, 2018, 07:34:29 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 26, 2018, 07:38:02 μμ » |
|
ο καλυτερος τροπος να πουληθει ειναι μεσω δημοπρασιας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Cu
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 26, 2018, 07:38:40 μμ » |
|
Βάλε μια φωτογραφία του σε απλό φως και σε υπεριώδες (λάμπα ελέγχου χαρτονομισμάτων)αν μπορείς γιατί ποτέ δεν είναι σίγουρο ότι ένα σωστό πιστοποιητικό συνοδεύει και αυτό που αναφέρει.Φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το έχει η κόρη του Ωνάση;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Αναστασία
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 26, 2018, 08:00:36 μμ » |
|
Σχετικά με το πιστοποιητικό του ειμαι σίγουρη αυτη την στιγμη δυστυχώς ομως δεν μπορω να ανεβασω τις φωτογραφίες που μου ζητησατε..Chris σε ιδιώτη σκοπεύω να το δώσω απλα ηθελα μια εικονα πριν την τελικη συζήτηση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 26, 2018, 08:23:42 μμ » |
|
Γύρω στα 6 - 7 εκατομμύρια ευρώ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gemuncey23
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 26, 2018, 08:28:59 μμ » |
|
Σχετικά με το πιστοποιητικό του ειμαι σίγουρη αυτη την στιγμη δυστυχώς ομως δεν μπορω να ανεβασω τις φωτογραφίες που μου ζητησατε..Chris σε ιδιώτη σκοπεύω να το δώσω απλα ηθελα μια εικονα πριν την τελικη συζήτηση.
Ενημερωθείτε λεπτομερώς και κινηθείτε με υπομονή και πρωτίστως ασφάλεια. Διότι αν όντως παίζουν εξαψήφια έως και.. επταψήφια νούμερα, δεν είναι συνετό να εκτίθεστε σε -πάσης φύσεως- αγνώστους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αναζητήσετε την συνδρομή κάποιου έμπιστου προσώπου, που κατέχει σχετική προς το αντικείμενο γνώση. Καλή τύχη!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Αναστασία
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 26, 2018, 08:31:20 μμ » |
|
Μάλιστα. Σας ευχαριστω πολυ ολους!! Ξέρετε αν μπορω να διαγραψω το θεμα??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Lary
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 26, 2018, 08:46:12 μμ » |
|
H δική σου πέτρα έχει εξαιρετικό χρώμα - δύο βαθμούς κάτω από το fancy deep pink ,φοβερή καθαρότητα - ένα βαθμό κάτω από το flawless και φυσικά πολύ μεγάλο βάρος σε καράτια. Το μόνο ''αδύναμο'' σημείο είναι η συμμετρία του. Mια εικόνα τιμών θα πάρεις από το link που έβαλε ο φίλος p_floyd1.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 26, 2018, 08:48:40 μμ από Lary »
|
Καταγράφηκε
|
Collectables are items that our grandparents bought, our parents threw them away and we....rebought!
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 26, 2018, 08:50:06 μμ » |
|
Εχουμε μελος που ειναι απο οικογενεια εμπορων διαμαντιων. Θα του στειλω μηνυμα να διαβασει το αρθρο σας ωστε να ερθετε σε επαφη προσωπικη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
sarafis
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 26, 2018, 08:54:16 μμ » |
|
Θελεις να μας πεις οτι εχεις αυτο το διαμαντι προς πωληση στη κατοχη σου; Η απλα θελεις να μαθεις ποσο κανει; ΔΙΟΤΙ και εγω λεω οτι εχω το παλατι του μπακιγχαμ. Να παω σε εναν μεσιτη στο city να μου δωσει τιμη;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|