Αγαπητέ spykat, ναι πήγε και σε άλλον ένα, τα ίδια του έλεγε και αυτός. Μάλλον είναι συνεννοημένοι οι Σαράφηδες για το πόσο θα συναλλάσσονται στην περιοχή μου.
Κάποιοι αναφέρθηκαν στην ψαλίδα. Η κατώτερη τιμή σήμερα ήταν 40,85€ και η ανώτερη 46,16€ . Εκεί ενδιάμεσα δεν μπορεί να παίξει η συναλλαγή;;
Ο φίλος epop αναφέρθηκε στα έξοδα των εμπόρων Σαράφηδων (ΤΕΒΕ ρεύμα κλπ.)
Όταν λιώνουν τον χρυσό οι σαράφηδες το άλλο μέταλλο της πρόσμιξης που πάει;; Σε τέτοια συναλλαγή δεν λογαριάζει κανένας το Ασήμι - χαλκό που πάει;; Μακάρι να είχε κάθε έμπορος τέτοια φίρα.
Για την άλλη φίρα δεν ξέρω αν ξαναεπανέρχεται η αέρια μορφή του χρυσού σε στερεή και την ξαναμαζεύουν, αυτό δεν το ξέρω. Ξέρω ότι δεν φτάνει σε τέτοιο σημείο βρασμού ώστε να εξατμιστεί όταν ξεχωρίζουν τα μέταλλα. Όμως ότι μένει μέταλλο στο δοχείο τήξης το οποίο το ξαναμαζεύουν είναι γνωστό.
Εντάξει και με 40€ να τα έπαιρναν (ας πάνε στράφι τα 0,85 λ.) δεν μπορούν να τα δώσουν οι Σαράφηδες 42-43€ αν όχι 46,16;;…. 2€ X 29.25grm = 58.5 € από έναν πελάτη το κέρδος σήμερα, το ασήμι ή ο χαλκός δώρο και μιλάμε για έναν κολιέ και ένα βραχιόλι. Με τα λεγόμενα τους οι Σαράφηδες έπαιρναν από τον γνωστό μου το γραμμάριο 34€ !!!
Πριν από τον γνωστό μου μια κυρία έδωσε στον Σαράφη μια χούφτα χρυσαφικά. Μεγαλύτερη ποσότητα περισσότερο κέρδος!!!!
ANTONIO1967 μάλλον είχαμε τα ίδια γούστα, παλιά έβλεπα και εγώ αρκετά Ελληνικές ταινίες.
Η κυρία της ταινίας πόσο άραγε θα έδινε τα χρυσαφικά της στον Σαράφη;;