silahim
|
|
« στις: Οκτώβριος 31, 2012, 12:17:59 μμ » |
|
Παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας,αν αυτή ή λίρα είναι γνήσια; Βάρος 8,01γρμ. Διάμετρος 22,4 Πάχος 1,52
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
methodios
|
|
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 12:31:30 μμ » |
|
όπως λεει και ο Αντώνης που είναι η καλτσοδέτα του οεο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 12:45:01 μμ » |
|
Λογικα δεν θα επρεπε να ειναι 8,01 λογω της φθορας της Πιστευω οτι εχει χρησιμοποιηθει σε καποιο κοσμημα παλιοτερα, ετσι δειχνει τουλαχιστον ..... Η καλτσοδετα που λεει και ο Γιωργος μπορει να μην υπαρχει, αλλα αυτο ειναι φυσικο διοτι ειναι απο τα ψηλα σημεια που αλλοιωνονται πρωτα απο την χρηση. Εμενα περισσοτερο με ξενισε καπως η περιφερεια της ...παντως δεν μπορω να πω με σιγουρια ουτε οτι ειναι πλαστη ουτε οτι δεν ειναι Και οπως πραττω σε τετοιες περιπτωσεις.......απλα δεν θα την αγοραζα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 12:59:06 μμ » |
|
Αντώνη και methodios,δυστυχώς ή ευτυχώς,η λίρα ειναι κειμήλιο της γυναίκας μου. Τώρα αμα σου πώ ότι η ζυγαρια πολλές φορές μου έδειξε και 8,02-8,03.....θα το πιστεψεις;(+,-,δεκτό λάθος) Τη μελετώ ένα μήνα τώρα και δέν μπορώ να βγάλω άκρη. Απο διαστάσεις ''πάμε καλά'';;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
methodios
|
|
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 01:01:32 μμ » |
|
Αντώνη και methodios,δυστυχώς ή ευτυχώς,η λίρα ειναι κειμήλιο της γυναίκας μου. Τώρα αμα σου πώ ότι η ζυγαρια πολλές φορές μου έδειξε και 8,02-8,03.....θα το πιστεψεις;(+,-,δεκτό λάθος) Τη μελετώ ένα μήνα τώρα και δέν μπορώ να βγάλω άκρη. Απο διαστάσεις ''πάμε καλά'';; σε αυτά τα θέματα ο αντώνης εχει βγάλει το πανεπιστήμιο εγώ είμαι του δημοτικού
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 01:36:25 μμ » |
|
Για μενα και απο τις φωτογραφιες μονο, κατα 70% η λιρα σου ειναι γνησια Μιχαλη, (λογικα εχει προβλημα η ζυγαρια σου) την εχεις καλιμπραρει ποτε Αλλα και το υπολοιπο 30 % να ειναι κοπια δηλαδη, πρεπει να εχει σιγουρα 18 καρατια , ισως και παραπανω οποτε μικρο το κακο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 01:43:16 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 02:42:57 μμ » |
|
Εγω την βλεπω πλαστη . Θα παρακαλουσα τον φιλο να την ελεγξει και να μας ή με ενημερωσει αν γινεται , ωστε να ελεγξω τις γνωσεις μου
Ευχαριστω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 04:43:10 μμ » |
|
Απο φωτο λογικα γνωμη δεν πρεπει να εκφερουμε εκτος εαν ειναι οφθαλμοφανες το ψευτικο. Στην συγκεκριμενη λιρα κατα 90% πιστευω οτι ειναι ψευτικη. Μακαρι να βγω ψευτης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 05:43:14 μμ » |
|
οταν βλεπω τετοιες λιρες μου ερχεται στο νου η σκηκη απο την ταινια η καλπικη λιρα: ο λογοθετιδης προσπαθει να χαλασει την καλπικη λιρα και παει σε ενα καταστημα.Εκει ο καταστηματαρχης την ρινει σε ενα γυαλινο τραπεζι και.... καταστηματαρχης: γιατι εισαι κιτρινος; λογοθετιδης: η λιρα ειναι κιτρινη κατ: η λιρα ειναι καλπικη λογ:καλπικη; κατ: καλπικη λογ:καλπικη; κατ: καλπικη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 06:24:55 μμ » |
|
Παιδιά,υπομονή να βγάλω καλλίτερη φωτό στον ''άγιο''!!!!
Να την πάω για τεστ ''καθαρότητας'' όπως λέει και ο coll, ή να μην κάνω καθόλου τον κόπο;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 06:56:06 μμ » |
|
οταν βλεπω τετοιες λιρες μου ερχεται στο νου η σκηκη απο την ταινια η καλπικη λιρα: ο λογοθετιδης προσπαθει να χαλασει την καλπικη λιρα και παει σε ενα καταστημα.Εκει ο καταστηματαρχης την ρινει σε ενα γυαλινο τραπεζι και.... καταστηματαρχης: γιατι εισαι κιτρινος; λογοθετιδης: η λιρα ειναι κιτρινη κατ: η λιρα ειναι καλπικη λογ:καλπικη; κατ: καλπικη λογ:καλπικη; κατ: καλπικη
Εδω η version με τον Φωτοπουλο http://www.greektube.org/content/view/146937/2/
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαντούση Κυρι
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 07:57:19 μμ » |
|
Καλησπερα και απο εμενα. Δυστυχως η λιρα ειναι Ιταλικη. Εχει σημεια που το μαρτυρουν (χωρις να την βαλουμε στην ζυγαρια). Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι χρυση, ετσι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαντούση Κυρι
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 08:04:39 μμ » |
|
Τα κυριοτερα η ημερομηνια ειναι πολυ μεγαλη το ιδιο και το BP. Τα δοντια του δρακου δεν φαινονται, αριστερο ποδι Αγιου μονο περιγραμμα, το ακοντιο στο εδαφος πολυ χοντρο, στο τελειωμα, ο διακοσμος στην ακρη, κ.λ.π.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 08:06:41 μμ » |