καλο!!! οντως οπως σου ειπα.. καποια κομματια ηταν καλα! δεν τα ειχα δει και εγω ποτε...
μπορει ο συλλεκτης να ειναι συλλεκτης χαρτονομισματων ρωσικων.. της περιοδου... που μονο απο κειε... κανεις μια συλλογη....
ξερει τι θα εχει..με σημασια, σχισιματα κτλ... αλλα απλα συμπληρωνει σειρες.. ή κενα στην συλλογη... σε περιοχες κτλ... και δεν μπορει να τα βρει σε αλλη κατασταση, ή δεν τα εχει ξαναδει στην ελληνικη αγορα!
σιγουρα καποιος που ασχολειτε με τετοια.. θα ξερει παραπανω για ποικιλιες κτλ.. αρα.. και τιμες..
για την τιμη.. δεν ξερω αν ειναι καλη ή κακη.. αυτο ειναι στο ποσο πολυ τα θελει ενας συλλεκτης! αυτο καθοριζει και την τιμη.... αν του ελειπαν καποια... και δεν μπορουσε με τιποτα να τα βρει....
απο την τελευταια σειρα του Τσαρου.... μου λειπει το 50 ρουβλια..του 1899... που κα0000000νονικα κοπηκε το 1912-17 μιας κια φερει υπογραφη Shipov...
αυτο.. δεν το εχω βρει φτηνο.. με 2-3 δολλαρια σαν τα αλλα... και σε 2-3 περιπτωσεις το εχασα στο τσακ... εστω και σε κακη κατασταση... αλλα....
ετσι πιστευω οτι θα ηταν και ο συλλεκτης που τα πηρε! Καλοριζικα στον συλλεκτη που τα απεκτησε.. και του ευχομαι πολυ υπομονη να εχει... ωστε σιγα σιγα να προσπαθησει να αφαιρεσει τα τειπ... και να ελευθερωσει τα χαρτονομισματα και τα ομολογα!
Ισως καποια βγουν ατοφια!