kostakis88
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 18, 2018, 01:01:33 πμ » |
|
παιδια,εχετε μπερδευτει ολοι...η ερωτηση στην ψηφοφορια ειναι 'ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ' με απαντησεις Α-Β..οχι ΑΝ μπορει...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
zafeiris1988
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 18, 2018, 01:03:32 πμ » |
|
Ισοψηφια 7-7 οι αποψεις διιστανται
|
|
|
Καταγράφηκε
|
τοις τολμώσιν η τύχη ξύμφορος
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 18, 2018, 01:04:08 πμ » |
|
Κωστη τωρα ταχασα εγω. Παντως οφειλω να παραδεχτω πως ο νεος μας φιλος φαινεται ναχει μεγαλη πλακα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 18, 2018, 08:35:37 πμ » |
|
Αμα το ξαναδειτε μεσα το παλικαρι με τοσο δουλεμα τηλεφωνηστε μου !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
CHRIS1964
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 18, 2018, 09:00:35 πμ » |
|
Αμα το ξαναδειτε μεσα το παλικαρι με τοσο δουλεμα τηλεφωνηστε μου !!!
Πάρα πολύ σωστός. Όλα τα προηγούμενα να αποτελέσουν ένα παράδειγμα προς αποφυγή για το μέλλον. Νομίζω ότι εδώ μέσα βρισκόμαστε όλοι για να βοηθάμε όλους. Αυτά..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ts1k
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 18, 2018, 12:08:42 μμ » |
|
Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά...Δεν κορόιδεψε κανείς το νέο μέλος... Καλοπροαίρετο χαβά κάναμε θεωρώ..
Όποιος έχει λίγο χιούμορ μπορεί να το αντιληφθεί.. Μερικά πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με κάποια περισσότερη "ελαφρότητα"...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gemuncey23
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 18, 2018, 11:22:11 μμ » |
|
Καλή η χιουμοριστική ελαφρότητα ενίοτε, δεν διαφωνεί κανείς. Πλην όμως, το άμετρο ειρωνικό χιούμορ οδηγεί στην γελοιότητα. Ας μην το ξεχειλώνουμε λοιπόν και ειδικά με νεόφυτους αγνώστους..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Intefix
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 18, 2018, 11:42:47 μμ » |
|
Καλή η χιουμοριστική ελαφρότητα ενίοτε, δεν διαφωνεί κανείς. Πλην όμως, το άμετρο ειρωνικό χιούμορ οδηγεί στην γελοιότητα. Ας μην το ξεχειλώνουμε λοιπόν και ειδικά με νεόφυτους αγνώστους..
+1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sksnpl
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Θάνος
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 18, 2018, 11:48:47 μμ » |
|
Μπήκε, έγραψε κάτι, βγήκε μετά από λίγα λεπτά, δεν ξαναμπηκε ποτέ.. Κ εμείς μαλωνουμε επειδή κάναμε λίγο πλάκα.. Μάλιστα..
ΥΓ. Η ψηφοφορία οριακή πάντως
Φιλικά Θάνος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GSHH
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 18, 2018, 11:52:28 μμ » |
|
Μπήκε, έγραψε κάτι, βγήκε μετά από λίγα λεπτά, δεν ξαναμπηκε ποτέ.. Κ εμείς μαλωνουμε επειδή κάναμε λίγο πλάκα..
Δεν μαλώνουμε αγαπητέ,ο νέος τελευταία φορά που μπήκε ήταν: Ιανουάριος 17, 2018, 04:17:58 μμ Για αναλογίσου εσύ αν είχες τέτοια αντιμετώπιση θα ξανάμπαινες? Πλάκα κάνουμε με αυτούς που γνωρίζουμε όχι με αγνώστους... Αλλα βέβαια εγώ μας προστατεύει η ανωνυμία
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2018, 11:55:19 μμ από GSHH »
|
Καταγράφηκε
|
Knowledge not shared is lost
|
|
|
sksnpl
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Θάνος
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 19, 2018, 12:18:44 πμ » |
|
Ο καθένας μας κρίνεται από όσα επιλέγει, πραττει, λέει ή γράφει, θαρρώ. Το ότι κάποιος είναι "νέος" σε οτιδήποτε, είναι λόγος για να τον αντιμετωπίζουμε σαν να του λείπει μυαλό; Εγώ τουλάχιστον, δεν επιθυμώ τέτοια αντιμετώπιση. Αν κάποιος έχει τόσο ευαισθησία στα μη κακεντρεχη πειραγματα, ίσως θα πρέπει να είναι αυτός που χρειάζεται να "ωριμάσει". Όσο για το τελευταίο σκέλος του σχολίου σας:
Φιλικά Θάνος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 19, 2018, 12:52:53 πμ » |
|
Να και ενα καλό που είχε το θέμα. Όλη μέρα ψάχνω να βρώ ενεργούς θανασηδες στο σάιτ και δεν εύρισκα. Βρήκαμε τον δεύτερο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 19, 2018, 12:54:52 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
sksnpl
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Θάνος
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 19, 2018, 01:07:37 πμ » |
|
Συλλεκτικοι και Θεσσαλονικεις Παρεμπιπτόντως ας με συγχωρήσει ο φίλος GSHH για τον τόνο μου στο προηγούμενο μήνυμά μου. Δεν ήταν στις προθέσεις μου να τον προσβάλλω ή να τον θίξω προσωπικά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 19, 2018, 01:13:47 πμ » |