στις τελευταίες αναρτησεις μελων στο παρον θεμα το μονο που δεν βλεπω ειναι τα προγνωστικα για το που θα κινηθεί ο χρυσος Αναποφασιστικότητα
Έχεις δίκιο αλλά κάποιοι δεν είχαν χιούμορ.Για επι του θέματος σχόλιο scroll down.
ο ενας προσπαθει να κανει πολιτικη προπαγανδα μεσω capital, καποιει αλλοι βλεπουν κομ#####στικα φαντάσματα λες και είναι κυπατζιδες τις δεκαετιας του '70 Λύπη
Για το capital έχω και εγώ τις ενστάσεις μου, αλλά τι περιμένεις, ο τίτλος το λέει και μόνος του : capital
....
Όσον αφορά δε τους κυπατζήδες της δεκαετίας του 70, ίσως τους αδικούμε λίγο γιατί τότε ο "κομ#####στικός κίνδυνος" είχε νομιμοποιηθεί και ξεφούσκωσε, αρα δεν τους απασχολούσε ιδιαιτέρως.
Ασε που δεν υπήρξε και ποτέ.
μονο για το game of love δεν εχει γραφτει κατι ακομα Απορία
Πονηρούλη, το βλέπεις ε;
(Και σιγά το πράμα δηλαδή, τίποτα δεν είδαμε ακόμα).
Και στο θέμα μας :
Δεν έχετε προσέξει οτι τουλάχιστον 3 μήνες τώρα ο χρυσός πηγαινοέρχεται μεταξύ 1080+ - 1120- € ;
Δεν ξεφεύγει ρουπι από αυτό το εύρος.
Της κακομοίρας γίνεται διεθνώς, ο χρυσός έχει πάρει φαρμακευτική κάνναβη σε τέτοιες δόσεις που δεν χαμπαριάαααααζει....με τίποτα........Τις αλυσίδες των αδελφών Ντάλτον στα πόδια έχει.....
Ο χρυσός θα πιάσει την πραγματική του τιμή (όποια είναι αυτή) όταν απελευθερωθεί (δηλαδή αφεθεί σε ελεύθερη διακύμανση, δεν θα δραπετεύσει) από αυτούς που τον ελέγχουν.
Η απόσυρση χρυσού από την FED δείχνει οτι κινούμαστε προς μια τέτοια κατεύθυνση, αν και το δολλάριο δεν θα κάτσει να το ξεβρακώσουν χωρίς αντίσταση.
In the mean time δοκιμάστε κανέναν......δοκιμαστικό λογαριασμό στο plus500 ας πούμε.....οι "σφιχτές" διακυμάνσεις του χρυσού προσφέρονται για δοκιμές στρατηγικών.....