"Κατηγορούμενε απολογήσου.Τί έχεις να δηλώσεις;"
"Ένοχος Κύριε Πρόεδρε !!!"
(Από που να αρχίσω και που να τελειώσω τώρα.....oh well....)
Ομολογώ οτι ήταν ένα "στιγμιαίο λάθος" (ευτυχώς όχι σαν του Πασχάλη).
Ήταν μια στιγμή αδυναμίας, έλλειψης έμπνευσης, κατέφυγα στην "πηγή" για quick answers.
Ιδού το έγκλημά μου.Πως μερικοί τεκμαίρουν εκ τούτου πρόθεση ειρωνείας it's beyond me.
Μπορώ να κατηγορηθώ για λογοκλοπή ίσως.Copyright infringement.
Η απλώς lazy writing που λέει και ο deadpool στην ταινία.
ένα πρώτης τάξεως προκλητικό αφήγημα, προς τους αμέτρητους λαούς ανά την υφήλιο, που βασανίστηκαν απάνθρωπα και συνεχίζουν να αδικούνται και να δεινοπαθούν από την συγκεκριμένη γαλαζοαίματη οίκο/εταιρεία, ώστε αυτή να παράγει και να σωρεύει αδιαλείπτως ανά τους αιώνες, δύναμη και πλούτο. Όπερ μεθερμηνευόμενον, να «κόβει λίρες», σφετεριζόμενη δια της βίας και προς ίδιον όφελος, οτιδήποτε πολύτιμο παράγει ο πλανήτης.
Σόρρυ αλλά εσείς φταίτε !!! Αμολάτε φόρα παρτίδα NLP trigger words και μετά απορείτε που το θύμα (ναι θύμα Κύριε πρόεδρε) έγινε Manchurian candidate και εκτέλεσε εντολές (ευτυχώς δεν σκότωσα κανέναν όπως στην ταινία) !!!
Πως έφτασα στον Ριζοσπάστη ούτε που το κατάλαβα.Ούτε και ο Liev Schreiber.
Επειδή και ένα παιδάκι θα μπορούσε να αντιληφθεί το ειρωνικό ύφος της απάντησης του φίλου «bas», προς την άποψή μου για την χρυσή λίρα
Αν εσείς θεωρείτε οτι η άποψή σας είναι για παιδιά, συ είπας, εγώ όχι.
παρέθεσε δύο -παντελώς άσχετα προς το θέμα- τσιτάτα, κάνοντάς τα «copy paste» από την αρθογραφία της εφημερίδας «Ριζοσπάστης»*, με προφανή σκοπό να τα συσχετίσει υφολογικώς με τα γραφόμενά μου
Άσχετα προς το θέμα αλλά υφολογικώς συσχετισμένα ;something doesn't add up here που θα έλεγε και ο DP.....
Δεν τα συσχέτισα εγώ πάντως...ήταν ηδη από μόνα τους....
Και εν πάσει περιπτώσει πως ήταν άσχετα προς το θέμα ;
Γράφει ποτέ ο Ριζ/στης άσχετα ;100 χρόνια τα ίδια σχετικά.
Μετά από τόσα χρόνια πρέπει να είναι σχετικά δεν εξηγείται αλλιώς.
Και "τσιτάτα" ;Γράφει ποτέ ο Ριζ/στης "τσιτάτα"
Ποιό ακριβώς ήταν το τσιτάτο ;
Είδατε πουθενά να γράφει για :
Ντιρεκτίβες των Βρυξελλών,
Έξω οι βάσεις του θανάτου,
Φονιάδες των λαών αμερικάνοι,
ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο ; (ουπς σόρι αυτό το πρόλαβε άλλος)
Όχι βέβαια (είχε άλλα).
Εάν κύριε «bas» ήταν πραγματικά ειλικρινής η εκ προοιμίου δήλωσή σας, πως «κατά τα άλλα» συμφωνείτε μαζί μου, προς τί η συνδρομή της συντακτικής ομάδας του.. Ριζοσπάστη;
Πως η συνδρομή της "συντακτικής ομάδας του.. Ριζοσπάστη" δημιουργεί υποψίες ανειλικρίνειας...ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω...
Τί να μας πει και τί ακριβώς να παραδεχθεί ο κύριος «bas»; Ότι ο Ήλιος βγαίνει από την ανατολή;
Χρήζουν επιβεβαίωσης τα αυτονόητα κύριε «cat»;
Τοπαμε, δεν τοπαμε ; "Ένοχος κύριε Πρόεδρε"
(Τίποτα δεν είναι αυτονόητο αν δεν το επικυρώσει το πολιτιμπιρο, δείτε και το death of stalin)
ασυνάρτητα προς το θέμα που έθιξα- γραφόμενα του κυρίου «bas» είναι copy paste από διάφορα άρθρα του Ριζοσπάστη και εξυπηρετούν την ειρωνία και μόνον αυτήν.
Ασυνάρτητα αλλά υφολογικώς συσχετισμένα και που οδήγησαν και στην πηγή.Αρα κάτι σας θύμισαν.
Άρα μόνο ασυνάρτητα δεν ήταν.
Ειρωνεία ; Περκε ειρωνεία ; (Το παρόν κείμενο εξαιρείται)
Τώρα λοιπόν το γνωρίζετε (εκτός και αν κάποιο -υποφαινόμενο από τα λεγόμενά σας- είδος αλλεργίας προς την συγκεκριμένη εφημερίδα, σας αποτρέπει ακόμα και από το.. άνοιγμα των link).
Jesus Christ και ΟΜG !!!
Πάλι τα ίδια ;
Αντικομ#####στική "αλλεργία" ; Yeah, you'd wish !!!
(BTW τι έιναι αυτή η αλλεργία που δεν περνάει με Clarityne,Zirtek,xozal,aerius, dexa-rhinaspray, poulmicort, bilaz και δεν συμμαζεύται
H υπόθεση αυτή στην Ελλάδα έληξε το 1974.
Νομιμοποιήθηκε, αποηρωοποιήθηκε, έκανε ένα εκλογικό downsizing (καλή ταινία και αυτή να την δείτε) μετά διασπάστηκε ήρθε στα ισα του (που δεν έχει και καμμιά όρεξη να τα αυξήσει, για να πάθει οτι οι "άλλοι", χαζούς τους έχετε
Μεγαλύτερο κακό στο Κ.Κ.Ε. από τον Κ.Κ. Α' δεν μπορεί να κάνει κανέις, έχει λήξει αυτή η υπόθεση.
Τώρα διεθνώς έχει λήξει από το 1989.
Απο το ανατολικό Βερολίνο πηδούσαν στο δυτικό.
Not vice versa.End of story.
Σημειώνω δε, πως αν και του έχω ήδη απευθύνει δημοσίως σχετικό ερώτημα, ο κύριος τηρεί σιγήν ιχθύος.
Αν και η σιωπή συνήθως ταυτίζεται με τον χρυσό, ενίοτε υποδηλώνει ενοχή και αδυναμία επιχειρημάτων..
'H απλώς δεν ήθελα να μπω στον κόπο να απαντήσω και να κλιμακώσω την κατάσταση (which i hope i won't, but i think it will, inevitably).
"Ενοχή και αδυναμία επιχειρημάτων".....ROFLMAO.....
Εν αναμονή της διευκρινίσεωςς του κυρίου «bas», και εφόσον κύριε συντονιστά, επιμένετε να μην εντοπίζετε την ειρωνία του, σας θέτω το ακόλουθο ερώτημα:
Είπαμε "ένοχος κύριε Πρόεδρε"
Με 50 ραβδισμούς είμαστε εντάξει ;
Πώς άραγε, σχετίζεται κατά την αντίληψή σας, η διατυπωμένη άποψή μου για την λίρα, με την απάντηση/αναφορά του στις «..ελλείψεις σε υποδομές αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής προστασίας..»
Στην Μάνδρα έγινε της κακομοίρας από τις πλημμύρες.
Επίσης στην Θεσσαλονίκη κλείνουν φέτος 40 χρόνια από τους σεισμούς του 1978.
Και δεν υπάρχει ανάγκη αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής προστασίας ;
Ουφ.....κουράστηκα-βαρέθηκα να γράφω.
P.S.Get a sense of humor....