Μπορώ να σου πω πολυ κόσμο, που πήρε Νοέμβρη Δεκέμβρη, Χριστουγεννα και τώρα το φυσάει και δεν κρυωνει
Οκ, δηλαδή κάποιοι που αγόρασαν (υποθέτω σαν επένδυση) πριν 1-2 μήνες, κάτι που είναι εντελώς volatile και τους ήταν παντελώς άγνωστο, πούλησαν σήμερα που έπεσε και το φυσάνε και δεν κρυώνει. Ε καλά είπα, αν έκαναν αυτές ακριβώς τις κινήσεις, ας το ρίξουν στο πλέξιμο.
Σωστα, κατάφεραν και έχασαν αρκετά χρήματα (~ 5.000).
Άλλοι είχαν πάρει τα κέρδη, και ξαναεβαλαν μέρος τους. Μικρότερο το κακό.
Και μην ξεχνάτε τον πόλεμο που δέχεται απο παντού: τραπεζες, facebook, google, κοκ
Νομίζω αυτό θέλει να πει ο κ noobcollector.
Όποιος αγόρασε το Νοέμβρη/Δεκέμβρη μάλλον δεν ήξερε που του παν τα τέσσερα οποτε μάλλον ασχολήθηκε με λάθος πράγμα. Ποτέ δεν αγοράζεις κάτι - όχι μονο BTC - όταν όλα είναι στα πάνω τους, πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις γιατί πάνε πάνω. Επίσης ποτε δεν αγοράζεις κάτι οταν δε ξερεις τι είναι. Εγώ αγόρασα πχ το καλοκαίρι μετά από μήνες διαβάσματος και παρακολουθησης, έχω πλέον πάρει πίσω τα $$ μου και ακόμα κ τωρα που είνια στα κόκκινα είμαι κερδισμένος. Γιατί δε το φυσάω για να κρυώσει;
Κανείς δεν ήξερε που πάει, πόσο πάνω θα πάει.
Και αν έχει αναβάλει την αγορά 4-5 φορές σε πολυ πιο χαμηλά επιπεδα, κάποια στιγμή εβαλε χρήμα.
Και την έφαγε.
Αν δεν κατεβεις , το εισητηριο δεν χάνει την αξία του απλά κανεις βόλτες .
Εκτός αν ανεβεις σε λάθος βαγόνι οπως του BCC πχ!
Όμως μέχρι πότε θα κάνεις βόλτες; (για εγκλωβισμός ακούγεται αυτό)