|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 27, 2017, 11:21:20 μμ » |
|
Τελος θα αφησω τα hc ...αλλα σε λιγο.... θελω τσιγαρο κ μπυριτσα γιατι μπαφιασα πολυ δυσκολος στην φωτο ο βασιλευς Παυλος....δεν τα εχω βγαλει οπως ειναι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 27, 2017, 11:36:26 μμ » |
|
Και αυτη ειναι καλη !! Δυστηχως εχει την καταρα των στιγματων που τις χαλαν την ομορφια αλλα δεν της στερουν βαθμους!!
Εχω κ αλλες ποιο ομορφες τι στεναχωριεσε?......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 27, 2017, 11:56:06 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 28, 2017, 12:03:36 πμ » |
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 28, 2017, 12:06:51 πμ από ΡΟΔΑΚΑΣ »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
PANAGIOTIS THESS.
|
|
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 29, 2017, 08:43:53 μμ » |
|
Όμορφα νομίσματα. Θα τολμούσα να πω γύρω στο MS63. Το πενηντάλεπτο HC μάλλον από άλλη γωνία θα φαίνεται καλύτερα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Lary
|
|
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 29, 2017, 08:52:45 μμ » |
|
Πολύ ωραία όλα τα κομμάτια που έχεις παρουσιάσει ως τώρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Collectables are items that our grandparents bought, our parents threw them away and we....rebought!
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 11:30:25 πμ » |
|
Ευχαριστω πολυ και τους 2 για τα καλα σας λογια...Εχω σκεφτει να στειλω χρονολογικα και σιγα σιγα ολα τα κομματια της συλλογης μου απο Παυλο 54-57-59 και ευχομαι κ ελπιζω να δειξουν καλους βαθμους..εαν απο αυτες τις φωτο (που δεν τα εχω βγαλει και οπως ειναι στο χερι ) μου λετε απο 62-63 τοτε θελω να πιστευω πως ειμαι σε καλο δρομο...ερωτηση δικια μου: - θα τα στελνατε για πιστοποιηση εσεις?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 01:31:34 μμ » |
|
Καλημέρα, εχω την εντυπωση από τις φωτο που βλεπω ότι το 50ρακι δεν είναι χολλοου. Ως προς τους βαθμ,ους επιασης εχω ενδοιασμους. Από τις φωτο διακρινω χαμηλότερες καταστασςεις φιλε Νικο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
PANAGIOTIS THESS.
|
|
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 05:32:31 μμ » |
|
Ευχαριστω πολυ και τους 2 για τα καλα σας λογια...Εχω σκεφτει να στειλω χρονολογικα και σιγα σιγα ολα τα κομματια της συλλογης μου απο Παυλο 54-57-59 και ευχομαι κ ελπιζω να δειξουν καλους βαθμους..εαν απο αυτες τις φωτο (που δεν τα εχω βγαλει και οπως ειναι στο χερι ) μου λετε απο 62-63 τοτε θελω να πιστευω πως ειμαι σε καλο δρομο...ερωτηση δικια μου: - θα τα στελνατε για πιστοποιηση εσεις? Δεν θα τα έστελνα για πιστοποίηση, γιατί δεν θα αποκτήσουν υπεραξία, απλώς για τα ίδια νομίσματα θα αναγκαζόσουν να ξοδέψεις και άλλα χρήματα. Ο Παύλος αποκτά υπεραξία σε υψηλές καταστάσεις (ms65 και άνω). Προσωπικά την συλλογή του Παύλου (κλεισμένη εδώ και χρόνια) την έχω σε ακυκλοφόρητα, αλλά στα χαρτάκια τους σε ένα ωραίο άλμπουμ και να ακολουθεί η σειρά του Κωνσταντίνου (είναι και ωραία για να τα δείχνεις στους φίλους σου). Μόνο τα HC έχω σε σλαμπαρισμένα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iceman
|
|
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 06:57:28 μμ » |
|
αυτό είναι σίγουρα το ίδιο με αυτό που ανέβασες στην πρώτη πρωτη φωτογραφία??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geoval
|
|
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 07:47:29 μμ » |
|
Ούτε εγώ θα τα έστελνα. Αν υπολογίσεις ότι ο Παύλος έχει περίπου 30 νομίσματα θα πρέπει να δώσεις 30 x 15 = 450 ευρώ. Η πιστοποίηση θεωρώ ότι έχει νόημα για τους παρακάτω λόγους: α) Υπεραξία από έναν υψηλό βαθμό. β) Απόδειξη γνησιότητας σε κάποιο σπάνιο κομμάτι. γ) Ομοιομορφία συλλογής. Αν τα νομίσματα της συλλογής σου είναι πάνω κάτω όπως της φωτογραφίας, αν και είναι όμορφα, δεν νομίζω η πιστοποίηση να τους προσδώσει κάποια υπεραξία. Ούτε τίθεται θέμα γνησιότητας ή ομοιομορφίας αφού τα έχεις όλα απιστοποίητα. Οπότε εγώ θα κράταγα τα 450 ευρώ για να μπορέσω να αγοράσω κάποια κομμάτια που μου λείπουν. Επίσης συμφωνώ ότι το τελευταίο 50αράκι δεν είναι HC, τουλάχιστον από την φωτογραφία.......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 30, 2017, 10:50:38 μμ » |
|
Ούτε εγώ θα τα έστελνα. Αν υπολογίσεις ότι ο Παύλος έχει περίπου 30 νομίσματα θα πρέπει να δώσεις 30 x 15 = 450 ευρώ. Η πιστοποίηση θεωρώ ότι έχει νόημα για τους παρακάτω λόγους: α) Υπεραξία από έναν υψηλό βαθμό. β) Απόδειξη γνησιότητας σε κάποιο σπάνιο κομμάτι. γ) Ομοιομορφία συλλογής. Αν τα νομίσματα της συλλογής σου είναι πάνω κάτω όπως της φωτογραφίας, αν και είναι όμορφα, δεν νομίζω η πιστοποίηση να τους προσδώσει κάποια υπεραξία. Ούτε τίθεται θέμα γνησιότητας ή ομοιομορφίας αφού τα έχεις όλα απιστοποίητα. Οπότε εγώ θα κράταγα τα 450 ευρώ για να μπορέσω να αγοράσω κάποια κομμάτια που μου λείπουν. Επίσης συμφωνώ ότι το τελευταίο 50αράκι δεν είναι HC, τουλάχιστον από την φωτογραφία.......
+1 για όλα....... 30 x 15 = 450 ευρώ + ταχυδρομικά να πάνε και άλλα ταχυδρομικά να γυρίσουν. Αν τα στείλεις όλα μαζί μια φορά..., αν τα στείλεις σταδιακά ακόμα περισσότερα ταχυδρομικά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 08, 2017, 12:41:29 πμ » |