Ευχαριστώ Βασίλη.
Να γνωρίζεις ότι το δικό σου(αυτό) μέχρις στιγμής έχεις το μικρότερο σειριακό αριθμό.
Δηλαδή ξεκινάμε απο αυτό. Δεν ξέρω εγώ προσωπικά κάποιο μικρότερο.
Τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί πολλά με μικρότερο σειριακό απο αυτόν που γνωρίζαμε.
Ακόμα και UNC.
Άρα σπανιότητα σε γενικές γραμμές,πάει περίπατο!!!
Μεγάλο εύρος σειριακού,πλέον.
Οπότε είδει έχω βγεί ''ψεύτης'' σε ότι είπα σε σχέση UNC και που έχει βρεθεί. Διότι εμφανίστηκαν
και UNC!! Όταν όμως το είχα γράψει,ακόμα δεν είχαν εμφανιστεί. '' Μην βαράτε όλοι μαζί '' !!!!! Ένας ένας!
Φίλε Μιχάλη,
Ακόμα κι αν βρέθηκαν δύο-τρία επιπλέον ακυκλοφόρητα (τα έχεις δει;) και έπεσε το άνοιγμα του serial 8 μονάδες κάτω από (το 252 στο 244), το συγκεκριμένο printer είναι αναμφισβήτητα μακράν το δυσκολότερο ελληνικό 10ευρω της σειράς "Europa". Αν είχε κυκλοφορήσει πριν 10 χρόνια που τότε σχεδ'ον κανένας δεν ασχολείτο, θα έπιανε την σπανιότητα των "παλιών" Ν006, Ν005. Όλα είναι σχετικά..
Για την ώρα που η εγχώρια ζήτηση στα ελληνικά ευρώ είναι σε λήθαργο, σαφώς και αυτά τα λίγα ακυκλοφόρητα Υ004 "φαίνονται πολλά" αφού βόλεψαν τους ελάχιστους σχετικούς συλλέκτες. Όταν όμως κάποια στιγμή η αγορά ξυπνήσει, εκεί θα φανεί η μεγάλη δυσκολία του να καλύψει μια -έστω μέτρια- ζήτηση σε Unc grade.
Ίδωμεν..