ellinas
|
|
« στις: Οκτώβριος 07, 2012, 03:02:16 μμ » |
|
Εφυγα απο το σπιτι μου γυρω στις 0730 και βρεθηκα στην Αθηνα που τη ειχαν ζωσει με κορδελες γιατι οπως χαρακτηριστικα μου ειπε μια αστυνομικος που την ρωτησα κουνωντας το κεφαλι κατι τρελλοι θα ετρεχαν και αφου ηπια το καφεδακι μου βρεθηκα στην νομισματικη ενωση.Αρκετος κοσμος γνωριστηκα με αρκετα παιδια και θα την κανω πιο τακτικα την βολτα μου απο δω και περα.Χαιρετισμους εχει ολο το στεκι απο τον Βασιλη τον ρακοσυλλεκτη απο τον οποιο πηρα λιριτσες ακυκλοφορητες (ουτε ο αερας δεν τις εχει ακουμπησει) με 320 ευρω-τιμη ασυναγωνιστη πραγματικα- και απο τον Διονυση πηρα ασημενιες ουγγιες.Ευχαριστω τα παιδια ολα για την ωραια παρεα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 04:07:37 μμ » |
|
Μπραβο φιλε μου.Ηθελα να ανεβω και εγω αλλα τελικα πηγα στο βουνο για κυνηγι.Την επομενη Κυριακη αμα εχεις ορεξη να ανεβουμε στην ΠΝΕ παρεα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 04:37:58 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 07:16:39 μμ » |
|
Kαι εγω λεω θα παω με τα αμαξακι μου χαλαρα και σκαω πανω στου παλαβους που ετρεχαν και παρκαρα να μην πω που.Δεν λεει να πας με το αμαξι τελικα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 08:03:26 μμ » |
|
Εγώ με μηχανή και έφτυσα αίμα να φτάσω. Κλειστά τα πάντα σήμερα στο κέντρο. Τρίτη με τη Μέρκελ θα γίνει ο χαμός.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 08:10:11 μμ » |
|
Εγώ με μηχανή και έφτυσα αίμα να φτάσω. Κλειστά τα πάντα σήμερα στο κέντρο. Τρίτη με τη Μέρκελ θα γίνει ο χαμός.
Θα ερχομουνα και εγω αλλα δεν βρηκα μερος να παρκαρω το οχημα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 09:57:14 μμ » |
|
Παρων κυριε παρων!!!!!!Χαχαχαχαχαχαχαχα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 09:58:51 μμ » |
|
Μπραβο φιλε μου.Ηθελα να ανεβω και εγω αλλα τελικα πηγα στο βουνο για κυνηγι.Την επομενη Κυριακη αμα εχεις ορεξη να ανεβουμε στην ΠΝΕ παρεα!!
Με μεγαλη μου χαρα φιλε αν ο Θεος μας εχει καλα!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 10:34:28 μμ » |
|
Με μεγαλη μου χαρα φιλε αν ο Θεος μας εχει καλα!!!! μετα εχει και καφεδακι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Au1972
|
|
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 10:44:02 μμ » |
|
Παιδιά να σας ρωτήσω κατι? Για να επισκεφθεί κάποιος την ΠΝΕ πρέπει να έχει γίνει μέλος πρώτα ή όχι απαραίτητα?
Ευχαριστώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 10:52:01 μμ » |
|
Δεν είναι απαραίτητο. Εάν γραφτείς βέβαια συνεισφέρεις στους σκοπούς της ένωσης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 10:53:23 μμ » |
|
Θα ερχομουνα και εγω αλλα δεν βρηκα μερος να παρκαρω το οχημα Πόσα άλογα είναι το εργαλέιο γιατί το βλέπω φτιαγμένο..............
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 07, 2012, 11:04:12 μμ από pepos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 10:56:41 μμ » |
|
Θα ερχομουνα και εγω αλλα δεν βρηκα μερος να παρκαρω το οχημα Πόσα άλογα είναι το εργαλέιο γιατί το βλέπω φριαγμένο.............. Δεν ξερω βρε Ηλια , αλλα ολο με σουζες παει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
Au1972
|
|
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 10:58:47 μμ » |
|
Ευχαριστώ φίλε pepos.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 11:03:46 μμ » |
|
Θα ερχομουνα και εγω αλλα δεν βρηκα μερος να παρκαρω το οχημα Πόσα άλογα είναι το εργαλέιο γιατί το βλέπω φριαγμένο.............. Δεν ξερω βρε Ηλια , αλλα ολο με σουζες παει Μου φαίνεται υπέρβαρο, μήπως ο σανός είναι για ξεκάρφωμα?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|