dimitris41
|
|
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 05:23:35 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
DominicosGR
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 05:36:38 μμ » |
|
Το ebay μου είπε να του ζητήσω cancel order λόγο αδυναμίας να πει αν έστειλε γνήσιο προϊόν, σε περίπτωση που αρνιόταν τότε θα άνοιγε case. Αυτός μόλις του έστειλα να ακολουθήσει τις οδηγίες του ebay έκανε cancel order και refund! Μετά από λίγο μου έστειλε και το ebay ότι έγινε cancel και refund. Αύριο θα μάθουμε τι είναι αυτό το πράγμα! Πάντως από μέγεθος και πάχος ρε παιδιά είναι μέσα στα πλαίσια!τι υλικό είναι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris41
|
|
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 05:40:06 μμ » |
|
Το ebay μου είπε να του ζητήσω cancel order λόγο αδυναμίας να πει αν έστειλε γνήσιο προϊόν, σε περίπτωση που αρνιόταν τότε θα άνοιγε case. Αυτός μόλις του έστειλα να ακολουθήσει τις οδηγίες του ebay έκανε cancel order και refund! Μετά από λίγο μου έστειλε και το ebay ότι έγινε cancel και refund. Αύριο θα μάθουμε τι είναι αυτό το πράγμα! Πάντως από μέγεθος και πάχος ρε παιδιά είναι μέσα στα πλαίσια!τι υλικό είναι
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1UQoWIpXXXXbsaXXXq6xXFXXXx/224217806/HTB1UQoWIpXXXXbsaXXXq6xXFXXXx.jpgαυτο το υλικο ειναι φιλε μου.. μην το ψαχνεις παραπανω....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
DominicosGR
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 05:46:50 μμ » |
|
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1UQoWIpXXXXbsaXXXq6xXFXXXx/224217806/HTB1UQoWIpXXXXbsaXXXq6xXFXXXx.jpgαυτο το υλικο ειναι φιλε μου.. μην το ψαχνεις παραπανω.... Είναι περίπου 1mm πάχος μη σου πω και μικρότερο όχι 2mm
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris41
|
|
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 05:49:16 μμ » |
|
μην το ψαχνεις παραπανω φιλε μου μην ασχολεισαι αλλο... κρατα το suvenir!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
DominicosGR
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 05:52:28 μμ » |
|
Ε ναι, έτσι θα γίνει στο τέλος αλλά η απορία θα λυθεί αύριο (φυσικά και δε περιμένω να είναι αληθινή!) Suvenir και μάλιστα πολύ όμορφο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris41
|
|
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 05:56:44 μμ » |
|
Ε ναι, έτσι θα γίνει στο τέλος αλλά η απορία θα λυθεί αύριο (φυσικά και δε περιμένω να είναι αληθινή!) Suvenir και μάλιστα πολύ όμορφο ετσι... Αρχοντας!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 07:51:46 μμ » |
|
εγω να ρωτησω κατι ? και παλι δεν πρεπει να αποσταλει πισω "οπως παραδοθηκε" ?
αυτο λεω ρε παιδια τι κακοπροαιρετος και βλακειες διαβαζω ;;;;; η ερωτηση ειναι ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΡΕΦΑΝΤ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΤΛΠΚΤΛΠ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ....... Ευχαριστω τον douglas που ξερει να διαβαζει Ελληνικα και απαντησε....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
acal
|
|
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 07:54:31 μμ » |
|
3) Να ερευνήσεις αν είναι fake, και να πράξεις ανάλογα. Για να ερευνήσεις όμως, απαραίτητο είναι να ανοίξεις τη συσκευασία.
Όχι απαραίτητο να την ανοίξεις , εξαρτάται τον διαθέσιμο εξοπλισμό .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
george2017
|
|
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 08:38:47 μμ » |
|
εγω να ρωτησω κατι ? και παλι δεν πρεπει να αποσταλει πισω "οπως παραδοθηκε" ?
αυτο λεω ρε παιδια τι κακοπροαιρετος και βλακειες διαβαζω ;;;;; η ερωτηση ειναι ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΡΕΦΑΝΤ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΤΛΠΚΤΛΠ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ....... Ευχαριστω τον douglas που ξερει να διαβαζει Ελληνικα και απαντησε.... πάντως κι εγώ την ίδια απορία είχα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
acal
|
|