Driver
|
|
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 26, 2017, 09:31:25 μμ » |
|
Πολυ ωραια η σηζητηση που ανοιξατε με το θεμα των sa λιρων! Οσες λιρες εχω πιασει στα χερια μου μετα το 1921 αν θυμαμαι καλα ολες εχουν θεμα με το ριμ εχουν αδυναμο πατημα σε καποια σημεια ομως νομιζω κατα τη γνωμη μου οτι ειναι γνησιες! Ωραιες οι φωτο που εβαλε ο Μιχαλης κ πολυ σεβαστες οι γνωμες ολων! Θα ηθελα ομως να ακουσω κ αλλες γνωμες παλιων κ μη που ασχολουνται με τις λιρες για να μαθουμε κ εμεις οι νεοι τι ισχυει τελικα με τις sa και το αδυναμο πατημα στο ριμ??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
D.Dimitris
|
|
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 26, 2017, 10:39:53 μμ » |
|
Οι ειδικοί .... έχεις προσωπική πείρα γιαυτή την υπογράμμιση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sam_gr
|
|
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 26, 2017, 11:13:30 μμ » |
|
Mπράβο παιδιά εξαιρετικό θέμα ! ! ! ! Μήπως να το μεταφέρετε στα χρυσά και να το καρφιτcώσετε να το βρίσκουμε πιο ευκολα ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Driver
|
|
« Απάντηση #33 στις: Ιούλιος 27, 2017, 12:06:26 πμ » |
|
Σας ευχαριστω ολους! Πηρα τις απαντησεις που ηθελα για τις απορειες που ειχα για τις sa! Εχουν ολες ενα θεμα με το αδυναμο πατημα στο rim
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fannis
|
|
« Απάντηση #34 στις: Ιούλιος 27, 2017, 09:47:25 πμ » |
|
Δε έχουν όλες θέμα , εχω δει φιλου του 1928 άψογη λουστρατη με φοβερή λεπτομέρεια .... και αψεγάδιαστο ριμ. (Ελπίζω να βοήθησα 😜)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
noobcollector
|
|
« Απάντηση #35 στις: Ιούλιος 27, 2017, 06:21:44 μμ » |
|
Επειδή του '27 η φωτό είναι αρκετά θολή, υπάρχει δυνατοτητα για καλύτερη;
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimak
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Life is beautiful
|
|
« Απάντηση #36 στις: Ιούλιος 28, 2017, 10:52:12 μμ » |
|
1927 sa αυθεντική
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στο χέρι με χέρι βλέπεις τι παίρνεις!!!
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #37 στις: Ιούλιος 28, 2017, 11:55:06 μμ » |
|
Aν ρωτάς γνώμη μου είναι πως είναι οκ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Driver
|
|
« Απάντηση #38 στις: Ιούλιος 29, 2017, 02:01:30 μμ » |
|
Γεια σου Μιχαλη! Εχω ακομα μια απορια, ποιος λογος που βγαζανε τις sa με τοσο φθαρμενο ριμ ενω στο εσωτερικο δεν ειναι φθαρμενος κ καβαλαρης το αλογο κτλ? Υπαρχει περιπτωση η μητρα να ξεκιναει η φθορα τις πρωτα απο το ριμ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #39 στις: Ιούλιος 29, 2017, 04:06:38 μμ » |
|
Γεια σου Μιχαλη! Εχω ακομα μια απορια, ποιος λογος που βγαζανε τις sa με τοσο φθαρμενο ριμ ενω στο εσωτερικο δεν ειναι φθαρμενος κ καβαλαρης το αλογο κτλ? Υπαρχει περιπτωση η μητρα να ξεκιναει η φθορα τις πρωτα απο το ριμ? Οδηγέ, θα ζητούσα να διαβάζεις παραπάνω. Δεν είναι η φθορά του νομίσματος, αλλά της μήτρας που το χτυπάει και βγαίνει ατελές. Αυτό βέβαια συμβαίνει μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Οπου φτώχεια και φθαρμένες μήτρες. Βλέπε Pretoria.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Driver
|
|
« Απάντηση #40 στις: Ιούλιος 29, 2017, 06:58:55 μμ » |
|
Γεια σου Μιχαλη! Εχω ακομα μια απορια, ποιος λογος που βγαζανε τις sa με τοσο φθαρμενο ριμ ενω στο εσωτερικο δεν ειναι φθαρμενος κ καβαλαρης το αλογο κτλ? Υπαρχει περιπτωση η μητρα να ξεκιναει η φθορα τις πρωτα απο το ριμ? Οδηγέ, θα ζητούσα να διαβάζεις παραπάνω. Δεν είναι η φθορά του νομίσματος, αλλά της μήτρας που το χτυπάει και βγαίνει ατελές. Αυτό βέβαια συμβαίνει μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Οπου φτώχεια και φθαρμένες μήτρες. Βλέπε Pretoria. Incredible οποτε η μητρα ειχε αρχισει να εχει φθορα κ προφανος αυτη η φθορα σε μια μητρα να ξεκιναει απο το ριμ τις μητρας κ ενω επρεπε να αντικατασταθει γιατι βγαζει φθαρμενες λιρες αυτοι συνεχιζαν(ισως για λογους οικονομιας οπως ανεφερες κ εσυ παραπανω) Σε ευχαριστω για τις σημαντικες για μενα πληροφοριες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Driver
|
|
« Απάντηση #41 στις: Ιούλιος 29, 2017, 07:03:00 μμ » |
|
Τωρα που το σκεφτομαι οι sa small head νομιζω πως ειναι ποιο καλοτυπωμενες απ οτι με το κλασικο κεφαλι του Γεωργιου?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Driver
|
|
« Απάντηση #42 στις: Ιούλιος 29, 2017, 07:39:07 μμ » |
|
Βλεποντας την λεπτομερεστατη φωτογραφια του dimak μου γεννιεται το εξης ερωτημα κ απορια! Ενα τοσο αλλιωμενο στην οψη ριμ δεν θα ειχε αυξωμειωσεις στο συνολικο βαρος της λιρας? Πως υπολογιζουν κ βγαζουν κ με φθαρμενες μητρες το ιδιο βαρος στις λιρες?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimak
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Life is beautiful
|
|
« Απάντηση #43 στις: Ιούλιος 29, 2017, 07:49:06 μμ » |
|
Βλεποντας την λεπτομερεστατη φωτογραφια του dimak μου γεννιεται το εξης ερωτημα κ απορια! Ενα τοσο αλλιωμενο στην οψη ριμ δεν θα ειχε αυξωμειωσεις στο συνολικο βαρος της λιρας? Πως υπολογιζουν κ βγαζουν κ με φθαρμενες μητρες το ιδιο βαρος στις λιρες?
Η ποσότητα του χρυσού είναι η ίδια δεν αλλάζει! Οπότε το βάρος είναι το ίδιο με τις υπολοιπες..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στο χέρι με χέρι βλέπεις τι παίρνεις!!!
|
|
|
D.Dimitris
|
|
« Απάντηση #44 στις: Ιούλιος 29, 2017, 08:10:45 μμ » |
|
Οι λίρες δεν είναι χυτές για να υπάρχει διαφορά βάρους αναλόγως της κατασκευής τους, κατασκευάζονται σε δίσκους με συγκεκριμένο βάρος και διάμετρο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|