zark4
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 20, 2017, 09:41:08 μμ » |
|
Ω ρε μανα μου σήματα. Ναι βάλτε τα φώτο ένα ένα. Αχ βλέπω στη Ρουμανία έχει υλικό
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giorgos_p
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 20, 2017, 11:45:41 μμ » |
|
Γερμανικά, Ρουμάνικα, Ουγγρικά, Κροάτικα, Βουλγάρικα... Όμορφη συλλογή του Άξονα! Κρίμα είναι να μένουν κλειστά τα συρτάρια!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heraldic40
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 21, 2017, 09:48:59 πμ » |
|
Oταν δεν υπαρχει χωρος,αναγκαστικα μενουν στα συρτάρια..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giorgos_p
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 21, 2017, 10:10:42 πμ » |
|
Καλά κι εδώ... Ειδικά η μπαρέτα σκοτώνει... Δεδομένων των όσων έχει, ξέρεις μήπως τον αρχικό της κάτοχο; Όσο για το χώρο... Κι εγώ από φωτογραφίες κοιτάζω τι έχω. Αλλά αυτό είναι, να ανοίγουν τα συρτάρια και τα ντουλάπια και να βλέπουμε το περιεχόμενο, να ανοίγει το μάτι μας!!! Να ρωτήσω και κάτι άλλο, μια και βλέπω ότι υπάρχουν δυο Μετάλλια Συνοδειών και Επιθετικών Αναγνωρίσεων. Είναι του ίδιου τύπου; Το αεροπλάνο στον εμπροσθότυπο είναι ίδιο ή έχει διαφορές στην καλύπτρα, την ουρά και τα φτερά;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ianis
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 21, 2017, 10:56:14 πμ » |
|
Oταν δεν υπαρχει χωρος,αναγκαστικα μενουν στα συρτάρια.. heraldic40 εχω παρατηρήσει στις 2 φωτογραφιες που εχεις βαλει οτι δεν εχεις το σημα μου (ΡΑΒ 50). Προτεινω λοιπον να ψαξεις καλα στα συρταρια σου μηπως και βρεις κανα Καποδιστρια και κανουμε ανταλλαγή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heraldic40
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 21, 2017, 01:38:00 μμ » |
|
Καλά κι εδώ... Ειδικά η μπαρέτα σκοτώνει... Δεδομένων των όσων έχει, ξέρεις μήπως τον αρχικό της κάτοχο; Όσο για το χώρο... Κι εγώ από φωτογραφίες κοιτάζω τι έχω. Αλλά αυτό είναι, να ανοίγουν τα συρτάρια και τα ντουλάπια και να βλέπουμε το περιεχόμενο, να ανοίγει το μάτι μας!!! Να ρωτήσω και κάτι άλλο, μια και βλέπω ότι υπάρχουν δυο Μετάλλια Συνοδειών και Επιθετικών Αναγνωρίσεων. Είναι του ίδιου τύπου; Το αεροπλάνο στον εμπροσθότυπο είναι ίδιο ή έχει διαφορές στην καλύπτρα, την ουρά και τα φτερά; Eιναι ο ιδιος τυπος ,δεν υπαρχουν διαφορες.Επισης ,εκτος από τη μπαρετα και καποια αλλα μεταλλια,υπαρχουν οι απονομες,φωτο,καθως και στολη.Αρα,γνωστος κι ο καταχος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giorgos_p
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 21, 2017, 02:18:27 μμ » |
|
Επισης ,εκτος από τη μπαρετα και καποια αλλα μεταλλια,υπαρχουν οι απονομες,φωτο,καθως και στολη.Αρα,γνωστος κι ο καταχος.
Τέλεια, ολοκληρωμένο grouping, που αποδίδεται και σε συγκεκριμένο άτομο! Τι παραπάνω να ζητήσει κανείς!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Stratis76
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 23, 2017, 08:52:05 πμ » |
|
Καλημέρα. Ωραία κομμάτια παιδιά, μπράβο. Να υποθέσω πως τα έχετε τσεκάρει (2 και 3 φορές) ως προς την αυθεντικότητά τους, μιας και τα γερμανικά έχουν κατά κόρον "αναπαραχθεί". Να ρωτήσω και κάτι: υπάρχει μεγάλος συλλεκτικός κύκλος (και τόσα διαθέσιμα και καλά κομμάτια) για στρατιωτικά στη Ρουμανία για κάποιο λόγο ή έιναι θέμα τύχης. Να ξέρουμε δηλαδή να κάνουμε κανένα ταξίδι τώρα που έρχεται και η ανάπτυξη..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 23, 2017, 09:29:55 πμ » |
|
Να ξέρουμε δηλαδή να κάνουμε κανένα ταξίδι τώρα που έρχεται και η ανάπτυξη.. Το καλοκαιρι μπορει να ερθει , , , την αναπτυξη μην την περιμενεις!! Ο Ελληνας δεν αλλαζει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
Elko
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 24, 2017, 12:45:37 μμ » |
|
Να σε ρωτήσω κάτι? Στο συρτάρι με την Ελληνική μπαρρέτα τι εθνικότητας είναι τα μετάλλια ακριβώς από πάνω της ? Αυτά με τον αετό στην μέση και τα μπλέ φτερά ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heraldic40
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 24, 2017, 02:32:27 μμ » |
|
Να σε ρωτήσω κάτι? Στο συρτάρι με την Ελληνική μπαρρέτα τι εθνικότητας είναι τα μετάλλια ακριβώς από πάνω της ? Αυτά με τον αετό στην μέση και τα μπλέ φτερά ?
Ρουμανια, ταγμα αεροπορικης αξιας ,1930-1944, σε περιοδο ειρηνης και πολεμου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Elko
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 25, 2017, 12:45:22 μμ » |
|
Ααα μάλιστα ... ευχαριστώ πολύ... Γιώργο (νομίζω) ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ianis
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 12, 2017, 04:19:39 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Elko
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 12, 2017, 04:22:35 μμ » |
|
Xaxaxa Δεν πειράζει Γιάννη ! Δεν μπορείς να βρίσκεσαι παντού ! Ξέρεις κανένα μέρος με κανένα παζάρι στο Βελιγράδι ? Πιθανόν να "πεταχτώ" εκεί τον Αύγουστο για μερικές μέρες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|